Beoordelingen van Brasserie Spieghelhuys Nederhorst Den Berg

Recente recensies

5.0
HT
26 oktober 2021

Zoals altijd van goede kwaliteit en snel bezorgd.

Joëlle
22 oktober 2021

Super lieve medewerkers! Altijd vriendelijk en bezorgen op de aangegeven tijd!

Jeanne
21 oktober 2021

Het was weer genieten , elke week weer !!

Floris
20 oktober 2021
Anne
14 oktober 2021

Super snel bezorgd en weer heerlijk gegeten

Henk van der Aar
14 oktober 2021

Snelle levering en weer top kwaliteit

Mariëlle
12 oktober 2021

Het eten is heerlijk en komt altijd warm aan! Ook een compliment aan de bezorgers want ze staan altijd met een glimlach voor de deur. Tip ik geef nu fooi via de bestelling maar is het mogelijk om gewoon weer fooi aan de bezorgers zelf te geven?

Thom
8 oktober 2021

Lekker

Jacqueline
6 oktober 2021

Wij hadden 4 frites ipv 3 3 kroepoek ipv 1 En geen saus bij de gamba’s… Zonde want ook de mayonaise zat weer overal een bakje was ongevallen en open.

Willem Smit
6 oktober 2021

Saté saus was geen saté saus. Was vloeibare saté saus. klein bakje patat zat erbij. Smaak van het vlees was goed.

Rachel
6 oktober 2021

We hebben genoten thuis van de heerlijke broodjes ! Heerlijk vers en knapperig brood, net zo lekker als dat je in de brasserie gaat zitten om te eten. Ga zeker nog een keer bestellen.

Thom
6 oktober 2021
Jeanne
30 september 2021

Deze keer had Johan een spare rib, een knots grote.! En ik een heerlijke saté !!

Joost
29 september 2021

We bestellen regelmatig en zijn over het algemeen heel tevreden, maar vandaag was een uitzondering. De bezorger was ruim een kwartier onderweg waardoor het eten bijna koud was. De (varkenshaas) saté zat niet op een stokje, was droog en de randjes hier en daar verbrand. Ook was de satésaus aan het schiften. De friet was slap en de portie erg klein. Dit is niet zoals we het gewend zijn.

Ton Kostelijk
27 september 2021

Volgende keer graag de complete bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reijersen van buuren
25 september 2021

De spareribs hebben wel eens beter gesmaakt. Ze waren over het algemeen erg vet,en weinig smaakvol. Met Vriendelijke Groet Jan willem

Boomkens
25 september 2021

Wij bestellen hier wel vaker en zijn altijd tevreden tot nu toe, de spareribs waren veel te vet en hebben een deel ervan weg gegooid.

Yvonne Lunacek
25 september 2021

Goed verzorgd als altijd!

Kelly
23 september 2021
D
23 september 2021

Voor de prijs krijg je niet bijzonder veel. Voor een gemiddelde eter was het net aan.

X
22 september 2021
Hilbert kok
20 september 2021
Herman
20 september 2021

Top!

Jeanne
16 september 2021

Het was weer genieten van de Saté...Hopen maar dat het bezorgen blijft !!

Laurens
11 september 2021
Anne
9 september 2021

Vriendelijk geholpen, snel bezorgd en heerlijk gegeten. Aanrader!

alissa
7 september 2021

Altijd super! 4 sterren omdat je ruimte moet houden voor verbetering ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j scholtze
29 augustus 2021

Top as usual. Dikke aanrader hoor, super. Binnen de tijd komt een vrolijke bezorger het eten brengen, welke nog heerlijk op temperatuur is. Dikke prima

R.E.Kroon
23 augustus 2021

Alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lysanne
23 augustus 2021

Het eten was weer heerlijk. Net zo warm en vers als in het restaurant. Een traktatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanne
19 augustus 2021

TOP !

Margo
18 augustus 2021

Jammergenoeg waren de 2 hamburgers en frietjes vrij lauw van temperatuur dit keer. De smaak was wel als vanouds lekker!

Tom Britink
13 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten!

Schermerhorn
9 augustus 2021

Altijd goed.

Tijs
8 augustus 2021

Spareribs waren prima, vlees valt zo van het bot af. 👍 Was op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.Gutter
7 augustus 2021

Alles prima! Alleen waren de wortels bij de zalm helemaal niet gaar!

R.E.Kroon
7 augustus 2021
Patty
6 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Vanessa
6 augustus 2021

Makkelijk bestellen, snelle bezorging en heerlijk eten!

Mw v Rijn
2 augustus 2021
Claudia Snel
28 juli 2021
Liana
28 juli 2021

Uit het broodje met hamburger kwam enorm veel vocht, er lag een hele plas op mijn bord. Er zat niet veel smaak aan de hamburger, en de friet was van veel slechtere kwaliteit dan voorheen en ook erg weinig. Misschien toch iets meer aandacht besteden aan het eten dat besteld wordt, nu het restaurant weer open is?

L. Konijn
27 juli 2021

We hadden carpaccio XXL, saté en een hamburger. De Carpaccio en saté waren goed. De hamburger was helaas rouw en is zo de prullenbak in gegaan.

Job Scholtze
26 juli 2021

Bizar, tot op de minuut nauwkeurig. Superlekker en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Roest
22 juli 2021

De bestelling was keurig op tijd klaar en de gerechten smaakten allemaal prima 👌🏻

Ingrid
22 juli 2021

Heerlijk gegeten. We hebben voor saté gekozen. De saté en bijbehorende patat waren goed mals en warm(!) toen het aankwam.

De jonge
20 juli 2021

Top

Jeanne Verburg
15 juli 2021

Het was weer genieten !

Henk van der Aar
14 juli 2021

Was heerlijk

J.Barmentloo
11 juli 2021

Weleens beter gehad, ! bezorging prima!!

Jeanne Verburg
5 juli 2021

Gisteravond zondag. Het was weer heerlijk, alleen deze keer weinig vlees en weinig saus, viel meteen al op...Was echt verschil met alle andere keren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Atie
1 juli 2021

Het eten was koud.. Heb meteen gebeld... Ja sorry... Verder niks.. Ik zou zeggen volgende x gratis... Dit is géén service...

Anoniem
28 juni 2021

Wat je ook eet alles is Lekker van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ik
27 juni 2021

Goede kwaliteit En netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

elise
25 juni 2021

het was weer top

Jeanne Verburg
24 juni 2021

De hele corona periode hebben wij genoten van gerechten van het Spieghelhuys. Elke week was het weer genieten. Ook heel fijn dat het bestellen gewoon door kan gaan.Top !

Richard Kroon
21 juni 2021

Álles prima in orde !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Looman
20 juni 2021

Eten is altijd goed, alleen ditmaal door drukte een deel van de bestelling vergeten. Daarnaast namen jullie de telefoon ook niet op, om dit te melden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jana
20 juni 2021

Super snelle en vriendelijke service. 1 gerecht was niet compleet naar dat werd in 10min opgelost! Super!

MB
17 juni 2021

Zeer snelle service en weer prima verzorgd. heerlijk gegeten

Henk van der Aar
16 juni 2021

Was weer top

Claudia
16 juni 2021
Saskia
13 juni 2021

We bestellen regelmatig de pulled chicken met sate. Die is normaal gesproken heerlijk! Alleen vanavond was het net kip met water zonder sate smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monika Ritt
12 juni 2021

Wij hebben pulled chicken bbq besteld, omdat we hier goede ervaring mee hadden. Deze keer ontvingen we een nogal waterige saus die in de verste verte niet leek op eerdere bestellingen, het leek wel een totaal andere smaak (?) . Fout of andere receptuur, geen idee, maar de smaak was niet zoals verwacht.

Bianca
10 juni 2021
GerritKroon
10 juni 2021

Op tijd geleverd , was super lekker

Lennie
8 juni 2021

Carpaccio was wat dun gesneden. Verder hebben we heerlijk gegeten.

Kayleigh Jaarsma
7 juni 2021

Heerlijk gegeten, en the dessertday dat we niet wisten, geweldig, de brownie was heerlijk. Alleen de velvet cake was ietsje aan de droge kant. Maar voor de rest was het echt fantastisch lekker😍

Breed
7 juni 2021

Te duur voor broodje hamburgers. Capatio was te dik belegt met uien en alyolisaus was mayonaise

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
7 juni 2021

Was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liana Biginski
6 juni 2021

Jammer dat de honing ontbrak op de geitenkaas salade.

Janny van Huisstede-Barmentloo
6 juni 2021
Sophia
6 juni 2021

Heerlijke broodjes

J Scholtze
5 juni 2021

Wederom enorm goed gegeten. Bestelling kwam iets later door drukte, en werd meteen excuses voor gegeven. Scheelde 15 minuten dus wat ons betreft totaal geen issue. Spareribs hamburgers, friet, allemaal van top kwaliteit. Opvallend goed geworden. Bestel zeker weer.

Jeanne Verburg
3 juni 2021

Ben blij dat ik kan blijven bestellen, na 5 juni.... Goed nieuws !

Jane
3 juni 2021

De bestelling was 25 minuten te laat. Wel kreeg ik op de tijd dat het normaal gesproken bezorgd zou worden, een mail dat het onderweg was. Nederhorst is niet zo groot en geen 25 minuten fietsen naar mijn huis. Ik kwam hierdoor te laat op mijn afspraak. Jammer van deze keer. Voorgaande keren was het echt uitstekend en ga hier gewoon vanuit.

Henk van der Aar
2 juni 2021

Snel goed geleverd was weervtop

Jacqueline
1 juni 2021

Grandioos dat jullie belden voor de desserts! Eten was lekker!

Nicole Steenvoorden
29 mei 2021

Het eten was, zoals altijd lekker en de bezorging, zoals altijd mooi op tijd!

Andries
29 mei 2021

Er was vergeten bij de bestelling een salade bij te voegen dus die moest nagebracht worden

Jantine Vos
29 mei 2021
Astrid Riemslag
28 mei 2021

Bezorging super snel en vriendelijk Kwaliteit eten ook echt goed en prima verpakt.

Arjan
26 mei 2021

was weer heerlijk en, zoals altijd, stipt op tijd. genoten

Robin
25 mei 2021

Goede hamburgers op de hamburgerdag !

Mary Huisman
25 mei 2021

Was weer geweldig, uitstekend van smaak en perfect afgeleverd!

J.Barmentloo
25 mei 2021

Heerlijk was de pannekoek!!!

Wim Ladiges
24 mei 2021

Eten was heel goed en precies op de afgesproken tijd gebracht goed zo.

G.van de Weijer- Wingelaar
24 mei 2021

Weer ( bijna ) als vanouds! Ikzelf had een heerlijke varkenshaas. Helaas was de kok de peper vergeten in de saus.....Vorige keer top, nu niet smakelijk. Niets van genomen.

Tijs
24 mei 2021

Eten was op de afgesproken tijd, en van goede kwaliteit!

Bart Bijl
23 mei 2021
G.F. Oostrom
22 mei 2021

Het eten werd vlot en warm geleverd. De spareribs waren heerlijk. De patat ook, maar niet zo veel. De salade was simpel maar prima. Omdat ik jarig was, zat er een stukje taart en toetje extra bij! Dat zijn de dingen die er toe doen! Dank jullie wel!

E. Baar
21 mei 2021

Voldeed volledig aan de verwachting

Annemiek
21 mei 2021

Was weer heerlijk! Ook genoten van de brownies. Aanrader

Arjen
20 mei 2021

Prima! Meen mij wel te herinneren dat de saté tot voor kort geserveerd werd met salade i.p.v. atjar tjampoer. De salade vond ik smakelijker.

Emma
20 mei 2021

Heerlijk vlees, precies goed gegaard en nog goed warm

Henk van der Aar
19 mei 2021

Het geheel werd keurig op tijd afgeleverd en alles was weer heerlijk

Jaap schuurman
19 mei 2021

Was super lekker en snel bezorgd

Jacqueline
18 mei 2021

Het was weer genieten!

Mike
18 mei 2021

Smaakte zoals altijd erg lekker!

Worp
17 mei 2021

Was weer heerlijk dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.E Kroon
16 mei 2021
Andries Baar
15 mei 2021

Snelle service en goed en smakelijk gegeten

Martin
15 mei 2021

Het smaakte weer prima. Er was duidelijk aandacht aan de bereiding gegeven en het extraatje van de keuken was top. De uiterst vriendelijke bezorging maakte het helemaal af!

Linda Best
14 mei 2021
Claudia Snel
14 mei 2021

Helemaal top!

Ingrid
14 mei 2021

Was weer heerlijk!

Anton
14 mei 2021

Was weer super.

Jacqueline
13 mei 2021

Was weer heerlijk!

Monique
13 mei 2021

De broodjes zijn top!

Bajns
13 mei 2021

De saté saus lijkt veranderd maar ik vond het erg dat het veel vlees zwart verbrand was. Dit zal uk niet meer bestellen.

Jan willem
13 mei 2021

netjes op tijd de smaak was weer prima , toch blijft het lekkerder om in restaurant te eten

Claudia Snel
12 mei 2021
j.van.dijk
12 mei 2021

Spareribs waren overmatig vet en donker tegen het verbrande aan. Verpakking van de bastardburger is gewoon te klein . Burger zat er gewoon in geplet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
10 mei 2021
Helena
9 mei 2021

Lekkere vega sate en goeie frieten smaken goed, zeker na een dag lang klussen.

Matser
8 mei 2021

Heerlijk waren de burgers en de frietjes! Snel geleverd en zelfs tot de deur van onze B&B!

Koopmans
6 mei 2021

Stipt op tijd bezorgd. Maaltijden waren goed op temperatuur en erg lekker!! Ook nog eens verpakt/geserveerd in duurzaam materiaal 😊

Atie
6 mei 2021

Alles lekker Keurig op tijd bezorgd

Bart
5 mei 2021

Heerlijk gegeten...oosterse salade...samen en spareribs..alles was vers...warm..nerjes aangeleverd op tijd..en bovenal..gewoon hartstikke lekker

Jacqueline
4 mei 2021

Alles was top verzorgd vanavond! Mooi die nieuwe fritesbakjes.

Leo H
4 mei 2021

Keurig op tijd bezorgd, eten.lekker warm.en goed verzorgd. Prijs kwaliteitsverhouding in orde!

Hannah
3 mei 2021

Super lekker! Super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
29 april 2021
Ketelaar
29 april 2021

De burgers waren heerlijk. Fijn dat de saus nu apart in bakjes zat en de boel daardoor niet zo sompig werd.

J Snaper
28 april 2021

Gewoon goed aanrader

wibe jacobs
28 april 2021

De kipsate met friet en kroepoek was weer overheerlijk , en op de afgesproken tijd bezorgd

Jacqueline
27 april 2021

Alles zat onder vet en of saus. Eten was lauw en een half uur te laat. Heb om 15 uur besteld voor 18:10. Bij navraag krijg ik te horen wij zijn druk en handelen op volgorde van binnenkomst af....

Rob Bouman
27 april 2021

Was lekker, alleen de patat was erg slap en te kort gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma Ouwerkerk
27 april 2021

heerlijk warm en op tijd geleverd! Goede smaak het was weer heerlijk! Ik kijk uit naar het openen van het terras. Zonder gekke voorwaarden als negatieve testen of vaccinaties. Gewoon heerlijk als mens zonder klachten gewoon gezond uitgaan!

Suzanne
26 april 2021

Lekker eten, vriendelijk personeel, echt een super fijne plek om gezellig met vrienden en familie te zijn. Afhaal/bezorgservice die er momenteel is, is TOP!!

Wilma Ouwerkerk
21 april 2021

Heerlijke burgers lekker warm en goed van smaak. Heerlijk aan te bevelen!

M. Esser
20 april 2021

was lekker

Karen
19 april 2021

Het was heerlijk! Op tijd bezorgd het het smaakte prima. Voor herhaling vatbaar!

Yvonne Lunacek
18 april 2021

Perfect op tijd en goede kwaliteit ( en lieve mensen)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Baar
18 april 2021

niks op aan te merken

Karen
18 april 2021

Het was top!

Tesca
17 april 2021

Het was heerlijk 👌😁

J de Jong
16 april 2021

Friet mag iets knapperig

Truike
15 april 2021

Altijd op tijd! En super dat je zo kort van te voren nog kunt bestellen. Was weer lekker!

Arjen
15 april 2021

10! Service: Top, Snelheid: Top, Smaak: Top, Hoeveelheid: Top

Jos
14 april 2021

Heerlijk afhaalgerecht gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Henk van der Aar
14 april 2021

Was weer heel lekker kan er niks anders van maken het zijn toppers .

Simone
14 april 2021

Thuis uit eten met mijn verjaardag. Het was goed en lekker. De saté saus vond ik minder, qua smaak en structuur. Jammer volgende keer beter.

Jacqueline
13 april 2021

Jullie moeten alleen letten op de sauzen. Alle deksels waren eraf. En deze keer zat gelukkig niet alles onder. Maar de deksels zitten er te los op.

Paulien Holzmann
11 april 2021
Bianca
10 april 2021

Ik had een pannenkoek met kaas & ananas besteld, maar ik kreeg er 1 alleen met ananas. De pannenkoek was ook koud. Ik had trek dus ik heb zelf kaas erop gedaan en in de oven, maar het was niet echt lekker.

J pouw
9 april 2021

Heerlijke broodjes carpaccio! Even een verwenmomentje na een week binnen zitten.

Frans Hess
9 april 2021

Wederom heerlijke pannenkoeken gegeten.

Dennis Taalman
8 april 2021

Tijdens het klussen even lekker genoten van jullie heerlijke pannenkoeken. Perfect verpakt in pizzadozen. Ruim belegd, heerlijk gebakken en prima warm bezorgd. Kan niet wachten tot jullie weer openen maar ook op deze bezorging, alles TOP voor elkaar. Dank jullie wel.

Jacqueline
8 april 2021

Het was heerlijk, miste alleen de komkommer salade.

Marc Henzen
8 april 2021

De saté was heerlijk! De extra portie groenTe vonden we smakeloos en hebben we weggegooid helaas.

Hilbert
7 april 2021

Top, eerdere bestelling nogwel eens niet goed warm. Nu klopte echt alles!!!

Joost
6 april 2021

De Bastard burger die ik vandaag kreeg was minder dan anders. Het vlees was minder van kwaliteit en een stuk droger. Ook zat er maar weinig friet bij de burger. Jammer, hopelijk de volgende keer beter.

Lysanne
6 april 2021

Spare-ribs, friet, broodjes, alles heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Bax
5 april 2021

Prima zoals altijd , punctuele bezorging

Esther
5 april 2021

De aspergesoep was echt heerlijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton van der Biezen
3 april 2021
Fam van Melsen
3 april 2021

Alles was weer heerlijk 👍 Alleen jammer dat het nu plakjes zalm waren ipv de stukjes zalm zoals we gewend waren Even om schakelen

Martin Vlaanderen
3 april 2021

Het was weer lekker hoor!

Elise
1 april 2021

Het was weer top, keurig op tijd warm het het was weer Lekker

Jansen
1 april 2021

Weer heerlijk gegeten ! Top broodjes

Frans Hess
1 april 2021

Deze keer een heerlijke saté met prima friet en een super pannenkoek. Ga zo door!

Robin
31 maart 2021

Als de terrassen nog niet open kunnen, dan maar bestellen. Was weer heerlijk!

Chantal
31 maart 2021

Super lekker!

Nell Benjamens
31 maart 2021
Vernooij
30 maart 2021

Altijd heerlijke broodjes tijdens de lunch!!

Sabine
29 maart 2021

Op tijd bezorgd, we werden goed op de hoogte gehouden en het eten was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
29 maart 2021

Het was weer voortreffelijk, service zoals we gewend zijn en het online gemak met bestellen is ook super..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willemijn
28 maart 2021

Heerlijke kipsate, erg vullend!

Yvonne Lunacek
28 maart 2021

Zoals altijd: weer top!

Petra van ‘t Klooster
27 maart 2021

Precies op tijd werd er heerlijke carpaccio en saté bezorgd. Heerlijk gegeten.

Gj worp
26 maart 2021

Servies was weer super belletje of ze eerst de voorgerechten moesten brengen en dan het hoofdgerecht dank jullie wel In deze moeilijke tijd gr. Els Worp 👍

Frans Hess
26 maart 2021

Super lekkere pannenkoeken gegeten.

Jeanne Verburg
25 maart 2021

Voor één keer Haas Saté genomen, maar wordt volgende keer toch weer kip

Robin
24 maart 2021

Ook de woensdag-saté-dag was prima!

Henk van der Aar
24 maart 2021

Was weer als vanouds lekker

Thom
24 maart 2021

Heerlijke broodjes!

Tienus
24 maart 2021

Het eten was weer heerlijk en super snel bezorgd!

Hazekamp
22 maart 2021
Daniëlle Timmer-Quant
22 maart 2021

Er zat heel weinig vlees op het broodje, voornamelijk sla en tomaat. Ben ik niet van jullie gewend;)

Otten
22 maart 2021

De kwaliteit van de sate kan beter. deze was droog van binnen! Ook de temperatuur van beide gerechten kan beter, was wat lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

20-3-2021
21 maart 2021

Was heerlijk ! Dank

Anton
21 maart 2021

Was weer top.

Dennis
20 maart 2021

Heerlijke broodjes, netjes verpakt en zeer rijkelijk belegd. Heb tevens telefonisch laten weten dat ik het erg smakelijk vond. Ik hoop dat wij heel snel op jullie terras en in jullie gezellige restaurant mogen plaatsnemen. Heel snel terug naar het oude normaal.

Bas
19 maart 2021

Vijf sterren kan ook, maar er moet altijd iets te wensen blijven.

Jamie
18 maart 2021

De spareribs waren heel erg lekker

Schuurman
18 maart 2021

Zelf 5 minuten sneller en het was super lekker nog bedankt

Dubelaar
18 maart 2021

Was niet goed van smaak heel veel zwart..en van binnen rauw..frites was weinig. Heb het weleens beter gehad. Was echt minder dit keer. Weet niet of we het nog eens bestellen

GerritKroon
17 maart 2021

Precies op tijd , was overheerlijke sate, we hebben er van genoten , een heerlijk glas wijn erbij , het was TOP

Tijs
16 maart 2021

Goed op tijd geleverd, ga zo door

Mark T
15 maart 2021

Steeds weer verrassend snel bezorgd en ook nog eens super vriendelijk. En het eten is verrassend lekker

Saskia
14 maart 2021
Andries
13 maart 2021

Lams haasjes waren perfect met de bijbehorende saus

Rob
13 maart 2021

Eten was prima.

Robin
13 maart 2021

Lekker die verse groenten bij m’n gerecht. En de lamshaasjes heerlijk. Ook weer prima saté en natuurlijk de altijd lekkere frietjes. Aarbeienmouse met frambozen combineerde ook goed met de appeltaart.

Emmelie Dalmulder
12 maart 2021

Was weer top!!! Goed voor elkaar!

Maaike
12 maart 2021

De lunch was heerlijk!

Janmaat
12 maart 2021

Het was weer heerlijk! Enne.. spruitjes zijn voor mij echt een kado

Robbert
11 maart 2021

Weer super bedankt

Kim
11 maart 2021
A.Schipper
11 maart 2021

Was weer heerlijk,en prima bezorging

Arjan
11 maart 2021
Rob Oud
11 maart 2021

Uitstekend gegeten en leuk van de gratis wenskaart. Sate en lamshaasjes waren heerlijk en voldoende.

Henk van der aar
10 maart 2021

Keurig optijd geleverd was weer top

Gert Harmsen
9 maart 2021

Echte aanrader, smaaksensatie, super kwaliteit

Marc Camfferman
8 maart 2021
Singelenberg
5 maart 2021

Was weer super

Karin de kruyk
5 maart 2021

De bestelling klopte niet. Ik had 3 appeltaarten besteld en 2 Brownies, krijg 2 appeltaarten en 3 brownies. De appeltaart was in het spiegelhuys lekkerder. Dat was denk ik verser. Dus dat viel tegen. Brownies, de smaak was prima maar hele kleine stukjes voor 4 euro.

Frans Hess
4 maart 2021

Weer top pannenkoeken gegeten. Goed bezig!

Jacqueline Wiener
4 maart 2021

De bezorging op zich was uitstekend maar we waren niet blij dat het eten 40 minuten eerder kwam dan wij hadden aangegeven. Dat kwam echt niet goed uit.

Henk van der Aar
4 maart 2021

Keurig geleverd en was weer heerlijk

Chantal Rootert
4 maart 2021

Het eten zelf was net als altijd heerlijk! Maar helaas tot onze teleurstelling was de saté zelf lauw en was de satésaus lauw/koud....

Joke
3 maart 2021

Vriendelijke en enthousiaste bezorgers. Heerlijk gegeten

Joost Boers
3 maart 2021

De burgers op dinsdag waren heerlijk en super op tijd bezorgd. Bedankt! Groet Joost

Joost Boers
2 maart 2021

Mooie gerechten, iets te vroeg gebracht, ik kwam gelukkig 5 minuten eerder aan zodat ik het wel goed kon aannemen.

Jeanne Verburg
1 maart 2021

Het was weer verrukkelijk, en nog 2 desserts er gratis bij , Leuke verrassing !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Heeren
1 maart 2021

Prima eten. Mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
1 maart 2021

Het was heerlijk! maar de pannenkoek was wel tegen de koude kant...

Piet
28 februari 2021

De kwaliteit was iets minder dan gebruikelijk, voldoende maar de vorige bestellingen waren beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonvanderbiezen
28 februari 2021

Was heerlijk, had iets warmer gemogen, maar verder oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JG
28 februari 2021

Goede kwaliteit, snelle bezorging. Het enige dat jammer is, is dat er niet een beetje groente bij de vleesgerechten is. Dat is in het restaurant wel altijd zo. Rekening mee houden bij bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijs
28 februari 2021
vander voort
28 februari 2021

Het was prima zoals we gewend zijn.vriendelijke bezorging .en op tijd

Patricia Enkelaar
28 februari 2021

Had iets warmer gemogen, verder prima!

Rick
27 februari 2021

Frites, spieghelschaal, chickenburger en spareribs gegeten. Lekker gegeten, zeker de frites en spareribs waren goed! Op de spieghelschaal vonden wij de vitello tonato wat te droog en en de zalm was erg zout.

A.Schipper
26 februari 2021

Het was weer prima zowel de kwaliteit als de bezorging

Robin
26 februari 2021

Weer prima!

Daniëlle Smits
25 februari 2021

We hebben weer genoten!

Jacqueline
25 februari 2021

Heerlijk gegeten!! Top weer.

Bianca
25 februari 2021

Heerlijke saté en op tijd bezorgd. Top! Heel tevreden,

Arjen
25 februari 2021

Allemaal prima! Alleen jammer van die (2x!) handgel bij de ingang. Doe svp niet mee met die onzin.

Simone
24 februari 2021

Altijd heerlijk die saté op woensdag. Heerlijk thuis uit eten in de Corona tijd en het heeft goed gesmaakt.

Paulien
24 februari 2021

Patat slap, varkenshaas sate beetje smakeloos. Pindasaus heerlijk. Het geheel was stukken minder dan de vorige keer, toen was alles heerlijk.

Egbert
24 februari 2021

Lekker en een top prijs kwaliteit verhouding!

Leon Van der laan
24 februari 2021

Erg goed weer

Joost
23 februari 2021

De Bastard Burgers zijn echt geweldig! De friet was een beetje slap door het verpakken.

Anja
22 februari 2021
Yvonne
22 februari 2021

Zoals altijd: heerlijk eten, ruim voldoende porties, goede service en stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda Van Melsen
21 februari 2021

Was weer lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Worp
20 februari 2021

Was weer super lekker groetjes Els

Andries Baar
20 februari 2021

Spareribs waren prima en parfait met choco was heel lekker

Frans Hess
20 februari 2021

Donderdag weer top pannenkoeken gegeten. Goed gevuld, perfect op temperatuur.

Elise
19 februari 2021

Hét was weer voortreffelijk, ga zo door ☺️

Anja Bosman
19 februari 2021

Heerlijke, ruim belegde broodjes. Goede prijs-kwaliteit verhouding

M. Riebroek
18 februari 2021

Het was prima en zeer goed verzorgd. Familie Riebroek

Anton
18 februari 2021

Top, zowel kwaliteit als service.

Jacqueline
17 februari 2021

Was zeker heel lekker!

Anneke
17 februari 2021

Het was perfect: op de afgesproken tijd, op het afgesproken adres, heerlijk verse lunchbroodjes!

Jessica Kroon
17 februari 2021

Het eten was top

Lunacek
16 februari 2021

Zoals altijd: top! Bedankt en ik wens jullie veel werk toe.

Arno
16 februari 2021

Was weer heerlijk

Piet
16 februari 2021
Marlene Bos
15 februari 2021
Jesper van Leeuwen
15 februari 2021
Robin
15 februari 2021

Het was weer lekker! Deze keer tonijn. En varkenshaas!

Joëlle
15 februari 2021

Carpaccio en Gamba’s! Was weer heerlijk en lekker snel gebracht door super vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van der Aar
15 februari 2021

Het was top geregeld grote bestelling gedaan , er miste alleen iets na tel contact is dit super en snel opgelost . Kan niet niet anders zeggen als alles was top mijn complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adrie Mafait
15 februari 2021

De spekpannenkoeken waren heerlijk. Helaas was de kinderpannenkoek verbrandt en konden wij die zo weggooien. Heel jammer voor onze kleinzoon van drie jaar! Noodgedwongen dus maar aan de boterham. (Het smaakte ook echt verbrandt). Hopelijk de volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Bax
14 februari 2021

Zoals altijd weer heel erg lekker en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noor
14 februari 2021

Mooi op tijd bezorgd! Heerlijke burgers op lekker broodje en knapperige frietjes 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patyy
14 februari 2021

Super ontbijtje! Leuk dat er iets extra’s bij zat Ivm Valentijn! We hebben heerlijk gegeten !!! Dit zorgt voor een goede start van de zondag!

E.M.
13 februari 2021

Precies op tijd, warm, vers, en heel lekker. Dank voor de goede service.

Angela
12 februari 2021

Heerlijke goed belegde broodjes voor de lunch gehaald. Smaakte zeer goed.

Karin de Kruyk
11 februari 2021
Nelleke
11 februari 2021
Oostrom
11 februari 2021

Snelle bezorging en lekker eten. Al het vlees was mals en de spareribs vielen van het bot. Enige minpuntje was de uiensoep. Hier zat weinig smaak aan.

Anna
11 februari 2021

Kan niks anders zeggen dan dat het eten goed is. Bezorging is ook altijd op tijd...soms zelfs een paar minuten eerder

Saskia
11 februari 2021
Marianne en Rob Oud
11 februari 2021

Jarig zijn in Corona tijd en maak er een feestje van. Het Spiegelhuys een heerlijke lunch laten brengen met een glaasje bubbels. Mijn dag kan niet meer stuk. Dank jullie wel

Jeanne Verburg
11 februari 2021

Het was weer genieten van de saté !!

Yvonne Corbeek
10 februari 2021

Zoals altijd weer helemaal top! Via de website besteld, fooi gegeven, betaald en exact op gevraagde tijd bezorgd aan huis. Ruime porties en heerlijk van smaak.

Frans Hess
9 februari 2021

Maandagavond heerlijk gegeten. Menu’s waren keurig verpakt, goed op temperatuur en heerlijk van smaak. Goed alternatief voor een avondje uiteten. Omdat het maandag was, gratis dessert ontvangen. Top. Dus van harte aanbevolen.

Ellen Vrijhoef
8 februari 2021

de broodjes waren heerlijk en zeer ruim belegd

Linda Van Melsen
7 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten 👍 Bezorging nvt door het slechte weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
7 februari 2021

Weer lekker gegeten en genoten van de Zalm Lasagne. Lijkt een klein bakje, maar zeker genoeg! En ook nog met een salade voor samen maar 9,95! Verder had mijn vrouw de zalm met verschillende groentes. Ook een goede combinatie. En wat een goede actie weer voor anderen met de 'Steun de Kuijer' koekjes. Alleen 1 suggestie: jullie gebruiken voor de mooie strikken zwart lint (zo ook met onze kerstmaaltijd destijds), maar hebben jullie ook fleurig lint? Het staat wellicht sjiek, maar ik vind het soms net een rouw-lintje..... Verder weer helemaal top! En weer voor herhaling vatbaar!

Bea Vonk
7 februari 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd. Echt een aanrader

Saskia
6 februari 2021

Zoals altijd was het weer helemaal top!

Willy Janmaat
6 februari 2021

We hebben pannenkoeken gegeten en ze waren voortreffelijk.

WV
5 februari 2021

Lekkere vleesburger en kipburger, en supersnel bezorgd. Top op de vrijdagavond.

Martin Vlaanderen
5 februari 2021

Prima balletjes op een lekker broodje. Geweldige bezorgster, dus wat wil een mens nog meer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jan willem
5 februari 2021

heerlijk malse haas sate en goede friet bezorging altijd op tijd top

Jan
5 februari 2021

Kwaliteit was uitstekend, echter iets te laat bezorgd.

Jacqueline
4 februari 2021

Heerlijk gegeten perfect was de levering!

Sylvia
4 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten! Perfect geleverd en goeie service

Natascha Visee
4 februari 2021

Heerlijk, snel, warm