Beoordelingen van Brasserie Spieghelhuys Nederhorst Den Berg

Recente recensies

5.0
S
26 september 2022

Ben de spare ribs beter gewend, deze keer wel erg doorbakken (tegen het zwarte aan)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanne
22 september 2022

Het was weer geweldig ! Ik schrok wel even van de 4 euro bezorgkosten.

Gerard Snel
19 september 2022

Biefstuk was perfect en Spare Ribs waren ook goed.

VAN ROEMBURG
15 september 2022

Heerlijke spareribs. En super vriendelijke bezorging

Jeanne
15 september 2022

Was weer zalig lekker en precies op tijd !!

Elly
15 september 2022
Jan
5 september 2022
Robert
28 augustus 2022

Spare ribs waren top!!! Heerlijk verse friet erbij. Aanrader!!!

F. Flameling
19 augustus 2022

Heerlijke spareribs met toebehoren. Netjes verpakt. Prima!

Henk van der Aar
18 augustus 2022

Gisteren saté gegeten het was super

Ruud
6 augustus 2022

Prima saté met heerlijke patat zoals gewoonlijk.

Pouw
24 juli 2022

Heerlijk gegeten! Een idee?: Ipv Kruidenboter ook de keuze voor aioli geven bij het broodje? En de app is er niet voor iPhone, dat is jammer!

Edwin
21 juli 2022

Heerlijke saté van de haas gegeten, en netjes gebeld door de bezorger dat hij eraan kwam. “Het Spiegelhuys” is echt een aanrader!!

Jeanne
20 juli 2022

Het was weer geweldig ! En ook keurig in 2 aparte draagtassen .Dank !

Yvonne Lunacek
18 juli 2022

Altijd kwalitatief goed eten en op tijd bezorgd!

Mireille
14 juli 2022

Erg lekker

Jeanne
13 juli 2022

Was weer geweldig !

Yvonne
12 juli 2022

Was prima

Yvonne Lunacek
8 juli 2022

Top kwaliteit-/prijsverhouding!

Paul
6 juli 2022
Thom
6 juli 2022

Heerlijk

Glasbergen
5 juli 2022

Super snel in krap 20 min bezorgd, genoeg en bijna alles zonder plastic, was heerlijk!

Ladiges Wim
4 juli 2022

Tournedos was te veel doorgebaken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julie
30 juni 2022
Jeanne
29 juni 2022

Fantastisch weer, zoals elke week !!

J
28 juni 2022

Heeeerlijk toetjeee 😍

Holster
27 juni 2022

De 2 kroketten waren lauw niet fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
26 juni 2022

Saté wat heerlijk. Alleen kroepoek was zacht, niet knapperig vers.

Marjolein
25 juni 2022

Helaas was de patat helemaal niet doorbakken, die hebben we weg moeten gooien. Was nog rauw

Laura
20 juni 2022
Nikki
20 juni 2022

Het eten was deze keer echt niet goed. Er zijn 3 mensen zelfs ziek geworden. Normaal gesproken veel smaak aan het eten en bestellen wij graag. Maar helaas deze keer een flinke misser...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanne
15 juni 2022

Was vandaag denk ik een haastklus met de saté, erg weinig saus ,je zag 't amper, maar de kwaliteit was wel top

Carla
12 juni 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd hier!

Kim
10 juni 2022

Patat met kip (saté) was TE heerlijk. Top!!!!

Jeanne
9 juni 2022

Het was weer genieten !! Zoals elke week !

J
6 juni 2022

Was weer top en heerlijk die carpaccio :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
6 juni 2022

Tis altijd super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
3 juni 2022

Zeer lekkere burger, groot en goed belegd. Bezorging stipt op tijd

Michiel
2 juni 2022

Altijd blij met t Spiegelhuys, zowel met de kwaliteit van het eten als de mensen die er werken :)

Kok
1 juni 2022

Elders uitgeleverd ca 1 uur na bestelling nieuwe bestelling ontvangen. Jammer, volgende kans om het goed te doen komt zeker weer !!!

Reactie van Brasserie Spieghelhuys

Beste Hilbert, we hebben u een paar keer geprobeerd te bellen zodat u naar de poort van het chaletpark kon komen; maar met een nummer wat niet klopt bent u natuurlijk niet te bereiken. Wij willen het graag goed doen maar noteer dan aub ook het juiste nummer. Dat scheelt voor alle partijen veel tijd. Bedankt, mvg Team Spieghelhuys

Jeff Brouwer
29 mei 2022

Spareribs erg vet en taai.

Paulien
25 mei 2022

Sate was heerlijk, bovenste laag frites was lekker maar daaronder niet te eten. Toetje was heel erg lekker

Erin
21 mei 2022
Kim
20 mei 2022
Jeanne
19 mei 2022

Het was weer voortreffelijk ! En ook wat ik vroeg ....1 van de 3 in een aparte tas , fijn !!!

Stefan s
16 mei 2022

Zeer snelle bezorging. Super lekker gegeten en het extraatje was ook zeer lekker.

Nicole Hartung
14 mei 2022

De kwaliteit en hoeveelheid zijn top. Alleen waren jullie de sausjes (knoflook en chili) bij de spareribs vergeten

Holster
12 mei 2022

De sathe van ossenhaas was slecht, koud en niet mals De friet was hard en koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van der Aar
12 mei 2022

Bezorging was 20 minuten te vroeg , maar kwaliteit was goed !

Ruud
9 mei 2022

Zoals altijd prima saté met lekkere patat.

Jeanne
5 mei 2022

Was weer voortreffelijk, zoals elke keer..en mooi op tijd !

Patricia
2 mei 2022

Diegene die de maaltijdsalade had gaf als tip om de geitenkaas niet al op de salade te leggen omdat hierdoor de hele salade warm en slap werd, misschien apart vervoeren zodat de klant deze later zelf op de salade kan leggen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Visser
25 april 2022

Kwaliteit was iets minder dan we gewend zijn. Ik heb het idee dat er twee soorten varkenshaas voor de saté zijn gebruikt, waarvan er 1 gemarineerd was. Die was behoorlijk aan de droge kant. Neemt niet weg dat de kwaliteit doorgaans top bij jullie is.

Astrid
25 april 2022

Hi, wij bestellen regelmatig bij jullie en eigenlijk altijd prima. Maar gister zijn 3 mensen helemaal niet lekker geworden direct na het eten. Niet heel ziek maar wel misselijk en buikproblemen. Dus wij zijn bang dat er iets met het eten niet helemaal goed was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floris Hardenbol
18 april 2022

Wat je online start als een bestellling bij het Friethuys eindigt in een levering die je tegen restaurantprijzen mag komen ophalen, daarbij waren jullie telefonisch ook niet bereikbaar om even te kunnen afstemmen. Dat je automatisch doorgestuurd wordt naar de site van spiegelhuis is iets wat je niet wilt als je gewoon wat (luxe) frites wilt bestellen met snacks. Dit keer heb ik, na positieve ervaringen in het verleden, er een bijsmaak aan overgehouden. ‘k Gun jullie de handel, zeker na een paar lastige jaren maar dit concept klopt m.i. niet

Piet Nederhof
11 april 2022

Holtkamp garnalencroquet wel besteld en berekend maar niet geleverd. Waarom kan de frikandel niet zonder saus besteld woorden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
9 april 2022

Het was weer prima. Op onze wens supersnel bezorgt, goed geregeld!

Helena
8 april 2022

Snelle bezorging. Frieten waren nu goed heet 👍🏻 Maaltijd wordt leuk en milieuvriendelijk ingepakt

Wilma
7 april 2022

De kwaliteit was prima, en wat mij betreft prima dat het niet meer op een spies zit. De bezorgtijd was echter fout. Besteld voor 20.30-20.45 en het werd geleverd om 20.10 uur. Niet heel problematisch, maar niet helemaal als gepland.

Stefand
5 april 2022

Zeer lekkere burgers gegeten.

alissa
3 april 2022

Het is altijd lekker bij jullie, helaas was er iets mis gegaan en klopte de bestelling niet. volgende keer vast weer helemaal goed!

Jeanne
31 maart 2022

Het was weer zo altijd bijzonder lekker ! Wij genieten er elke week weer van !

Henk van der aar
31 maart 2022

Weer perfect

Pam
30 maart 2022

Altijd lekker eten bij het Spieghelhuys en bestellingen van het Spieghelhuys. kleine tip voor de bietenburger: omdat biet zoet is vanzichzelf en de gebakken uienringen ook is het lekker om er een zuurtje bij te doen, bijv augurkplakjes.

Rob
28 maart 2022

Top service en geheel volgens de afgesproken planning g 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandrina Meier
27 maart 2022

Gisteren spareribs besteld, vooraf gevraagd om geen zout op de friet en geen lauwe spareribs. Dat ging goed maar nu was de sla vergeten. Is na een telefoontje nagebracht maar ik twijfel of ik nog een keer iets ga bestellen want er gaat dus iedere keer iets mis.

E.J.C. van der Heijden
26 maart 2022

Het was weer super lekker en ben nog steeds happy met de bezorging

Arjan
25 maart 2022

Bezorging op afgesproken tijd! Helaas was bij het extra broodje de kruidenboter vergeten, maar de carpaccio en de spareribs waren voortreffelijk, dus gaan we niet moeilijk over doen ;-) Porties ruim voldoende, voor herhaling vatbaar!

Jacqueline
21 maart 2022

De kruidenboter miste bij mijn vlees. De frietjes lagen rechtop in de tas dus moesten wij het zelf verdelen. Biefstuk was perfect gebakken de sparerips waren wat zwart…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Velde
20 maart 2022
Henk van der Aar
17 maart 2022

Prima cv op tijd geleverd , en was weer heerlijk genieten !

Y. Oosthoek
16 maart 2022

Prima gegeten, één klein min puntje, het eten was niet echt warm. Verder geen klachten.

Paulien
13 maart 2022

Patat kon beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrie boom
12 maart 2022

Heerlijk gegeten en op de juiste tijd klaar

Fam van Melsen
11 maart 2022

Was weer heerlijk 👌 En de perfecte tijd die ik had gevraagd

Nico Stoops
10 maart 2022

Spareribs waren weer heerlijk, eet ze vaak en ook veel in andere restaurants maar van het spiegelhuis zijn de beste

Suzanne
1 maart 2022

Alweer heerlijk gegeten, heel mals vlees, zalige frietjes, een aanrader!

Holster
28 februari 2022
Sandrina Meier
28 februari 2022

De frietjes zijn zonder zout geleverd zoals gevraagd maar nu vonden wij de spareribs en friet minder warm als de vorige leveringen. Misschien heeft de bestelling nog even bij jullie gestaan voordat er werd uitgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
28 februari 2022

Saté en Zalm waren heerlijk, alleen patat was anders dan degene die we normaal krijgen en veel te hard gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elise
27 februari 2022

Het smaakte weer heerlijk, en top dat jullie blijven bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
24 februari 2022

Heerlijk en mooi optijd

Jeanne
24 februari 2022

Was perfect in 2 draagtassen gedaan, zoals ik gevraagd had .En weer heerlijk gegeten !

Jamie
21 februari 2022
Jeanne
17 februari 2022

Fijn dat de ene saté in een aparte draagtas was, wat ik ook vroeg. Vorige keer was dat niet zo...Gelukkig nu wel....Dank je wel... En het was weer smullen !

Jessica Kroon
15 februari 2022

Het was weer ontzettend lekker, net zoals altijd. Goed verpakt ook

Bart
14 februari 2022

Het was weer erg lekker, Misschien iets meer keuze aan lekkere snacks.

Henk van der Aar
14 februari 2022

Was weer goed verzorgd ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
13 februari 2022
Joey Mulders
13 februari 2022

De carpaggio was uiteraard weer top zoals altijd! De Spareribs van het Spieghelhuys zijn egt een aanrader goed mals zo van t bot en en top dressing......zeker weer 5 sterren waard!

Egbert
11 februari 2022

Altijd goed en als extra'tje zat er nog een toetje bij. Top!

Lex
11 februari 2022

Perfect op tijd Goede kwaliteit

Mieke van Beek
9 februari 2022

Heel eerlijk niet voor herhaling vatbaar. Bezorger was vriendelijk en op tijd maar beide doosjes met sate menu waren helemaal ingedeukt waardoor satesaus aan plafond zat. Netjes meegeleverde servetten konden ook gelijk weg ivm lekkage er overheen. Sate zelf was ook taai. Heel jammer en zeker niet wat ik gewend ben bij jullie!

A&P
9 februari 2022

Varkenshaas sate was te gast. Helaas, was droog enzo. Het was wel goed warm

Bergse Burger
9 februari 2022

Het was bijzonder smakelijk!

Nienke Luik
8 februari 2022

Bezorging wax netjes en beleefd maar al om 17.35 uur i.p.v. tusden 17.45 en 18.00 uur waardoor we er nog niet helemaal aan toe waren.

Sandra
5 februari 2022

Zoals altijd op tijd bezorgd en de spareribs waren heerlijk!

Van Melsen
3 februari 2022
W.Ladiges
31 januari 2022

Het was heel goed ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam Borstlap
30 januari 2022

Heerlijk gegeten. Tip: bij verschillende burgers is het handig als op het doosje staat welke erin zit

Nico Stoops
30 januari 2022

Geweldige sate, en spareribs voor herhaling vatbaar

Jacqueline
28 januari 2022

Was wederom heerlijk!!

marieke v rijn
28 januari 2022
John Bakker
27 januari 2022

goede porties . Heerlijk eten

J
25 januari 2022

Carpaccio met truffelmayonaise en een heerlijk warm broodje 😋 Was weer heerlijk !

Jasmijn
24 januari 2022

Super lekkere burger en leuke bezorgers

Rob Bouman
23 januari 2022

Patat was wat slap en aan de spareribs zaten verschillende grote stukken vet. Dit zijn wij van jullie niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
23 januari 2022

Was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar

Mirelle
22 januari 2022

Weer lekker en goed!! Hopelijk kunnen we snel weer 'gewoon' bij jullie eten.

Marja Vlaanderen
22 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Hugo
20 januari 2022

Exact op afgesproken tijd

Jeanne
20 januari 2022

Ik had gevraagd of er 1 bestelling in een aparte draagtas kon. , omdat die voor mijn buurman was....en de andere 2 bij elkaar. Dat is denk ik moeilijk, want alles zat bij elkaar in één tas. Graag volgende keer apart, als ik dat noteer bij de opmerkingen van de bestelling

F
19 januari 2022

Bij aankomst was de tas helemaal doorweekt en opengescheurd. Hierdoor was de satésaus door de tas over de andere producten en over de mat en mijn schoenen gekomen. De bezorger zei nog dat we mochten bellen wanneer we nieuwe satésaus wilde hebben. Maar dat hebben niet meer gedaan, want dan was het eten ook koud wanneer dat nog zou komen.

Annika de Graaf
19 januari 2022

Zoals altijd heel lekker eten, voor de tweede keer thuis besteld en beide keren heel tevreden. Snel geleverd, goede kwaliteit, prima portie en nog goed warm. Ook zat er een lekker toetje bij als extra, heel lief! We bestellen snel weer!

Pedro
17 januari 2022
Mary Huisman
17 januari 2022

Het zag er weer prima uit en de smaak was van beide bestellingen uitstekend, heerlijk.

Sandrina Meier
17 januari 2022

Goedemorgen, ik had bij mijn bestelling opgegeven ‘geen zout op de friet’, maar er zat wel zout op de friet. Dus niet gegeten. Graag de volgende keer de opmerkingen goed bekijken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
13 januari 2022

Echt top, ook de extra groenten, ik houd niet eens zo van spareribs maar deze waren fantastisch, wat kunnen ze koken hier!

Van Melsen
13 januari 2022
Louise
13 januari 2022
Karin
12 januari 2022

Heerlijk genoten van de saté.

Gijs
12 januari 2022

Altijd goed de sateh vd haas!

Femke
12 januari 2022
Ben
12 januari 2022

De Spareribs waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
10 januari 2022
Js
10 januari 2022

Echt top kwaliteit. Steeds weer super lekker, vers, goed op temp en op de afgesproken tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
10 januari 2022

Spareribs waren heerlijk en weer precies op tijd bezorgd. Top :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.A. Siewertsen
9 januari 2022

Echt goed en netjes optijd

Lysanne
9 januari 2022

Perfect zoals altijd, alleen 1 puntje.. pannekoeken waren héél erg donker van onder. Te hard voor de kids..

René van de Ven
8 januari 2022

Op afgesproken tijd de bestelling ontvangen. Het was heerlijk.

Paul
8 januari 2022

Super lekker en snelle service.

Sophia
7 januari 2022
Bolhuis
7 januari 2022

De saté met jackfruit was in veel te grote brokken deels hard deels zacht en daarmee niet lekker. De atjar was droog en de extra salade was saai en nauwelijks meer dan sla. De bietenburger was erg goed, precies zoals we de saté hadden verwacht/gehoopt. De patat was wat slap en groot en daarmee wat gemiddeld van smaak. De brownie was goddelijk!

Anna
6 januari 2022

Altijd lekker en snel

Bianca Kroon
6 januari 2022

Heerlijke spareribs. Ze lijken wat 'donker', maar smaken heerlijk. Vlees glijdt van het bot af. De heerlijke salade en verse friet maken het helemaal af.

Jeanne
6 januari 2022

Het was weer fantastisch !! En........de heerlijke mayonaise zat er weer bij ! Die papier dingen was echt niks..

Nanda en Peter
5 januari 2022

Was weer heerlijk! Varkenshaasje met champignonsaus, smaakvolle groente en patatjes

Piet N
5 januari 2022

Opmerking: 1x pannenkoek leek wel een super pittige pannenkoek, alsof er een fles peper door het beslag gegooid is. Aangezien dat voor 1 van mijn dochters was, was dat teleurstellend. De overige gerechten waren prima

Galesloot
4 januari 2022

Heerlijk gegeten. De varkenshaasjes blijven ons favoriete gerecht.

Tetebe
3 januari 2022

Zou iets warmer kunnen. Was meer dan voldoende

Jennifer
3 januari 2022

We heerlijk gegeten! We kregen er zelfs een super lekere cake bij 😀👍🏻

Ton
3 januari 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, keep up the good food!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van der Aar
3 januari 2022

De kip dwars heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
3 januari 2022

Heerlijk eten. Kwaliteit is veelal gelijk, porties zijn prima en prijs realistisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijs
2 januari 2021
Hennie
2 januari 2021
Van Melsen
2 januari 2021
Esther Hageman
30 december 2021

Op zich is alles heel lekker, het is alleen jammer dat we nu al vaak gemerkt hebben dat de kip niet gaar is. We gooien het zelf even in de magnetron om het verder af te maken. En de spareribs waren het ook helaas net niet. Op zich lekker, maar er zit veel vet en vellen aan. Verder is op zich alles heel netjes verzorgd en de oliebollen die bij de bestelling zaten waren een superleuke verrassing.

Pierre
30 december 2021

Zonder uitzondering altijd lekkere spareribs

Jeanne
30 december 2021

De saté was weer heerlijk , met de frietjes . Alleen de Zaanse mayonaise in een papiertje is 3 x niks... De oliebollen erbij was een leuke verrassing !

Marja Vlaanderen
29 december 2021

Heerlijk gegeten!

Monique
29 december 2021

Het was weer heerlijk de saté! Mooi op tijd bezorgd en altijd een vrolijke en vriendelijke bezorger!

Arnold
29 december 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Sophia
29 december 2021
Cobus Bosscha
24 december 2021
Jan Slagt
24 december 2021

Goed verzorgd, snel en volgens afspraak bezorgd en nog lekker ook!

Bob de Bruin
24 december 2021

Het was heerlijk! De carpaccio schaal was top en de spareribs vielen zo van het botje

Remko van Melsen
23 december 2021

Top vlees en bereiding.

Jeanne
23 december 2021

Heerlijke saté weer, met friet, alleen missen we de heeeerlijke mayo in plasticje , de laatste tijd, jammer

AJ
23 december 2021
Nijhof
23 december 2021

Echt heerlijk pannenkoeken waarvan er echter 1 in 'in stukjes' was neergelegd. Service zoals eerder al ervaren uitstekend en heel vriendelijk.

Familie van Beek
23 december 2021

Was weer een heerlijke satédag. En met die extra kroepoek heerlijk verwent. Dank jullie wel

Wibe Jacobs
23 december 2021

Heerlijk genoten weer van ons heerlijke sateetje , precies op de afgesproken tijd , wat wil een mens nog meer . Dank weer voor het lekkere eten en goede bezorging

Rosalie
22 december 2021

Lekker eten, goede snelle service, niets op aan te merken

Van Waveren
21 december 2021

We hebben genoten van de varkenshaas saté. Ook de halve kip smaakte prima en was lekker sappig. Een kleine groene (verse) salade zou de maaltijd compleet maken.

Ingrid
20 december 2021

Gegrilde kip menu gegeten met verrassingstoetje. Aanrader!

Fam. Ketelaar
20 december 2021

Heerlijk gegeten met een lekker toetje als verrassing!

Marc du Prie
19 december 2021

Alles weer piekfijn voor elkaar !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
19 december 2021

Pinda saus en vlees zou wat warmer mogen, zalm was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Snel
18 december 2021

Bestel nog wel eens saté van de haas. Ook deze keer lekker vlees. Één minpunt: de saté saus was deze keer waterig.Leek een beetje aangelengd met water. Moet volgende keer beter maar gaat vast lukken Prima op tijd!

Ruud Beckrop
18 december 2021

Het was weer lekker. Alleen waren de zoete aardappelfrietjes niet meer warm, maar lauw. Graag aandacht daarvoor.

R.E.Kroon
17 december 2021

Jammer dat de frietjes niet warm waren

Kim
17 december 2021

Super op tijd geleverd,warm en heerlijk eten !!!

Karin
16 december 2021

Heerlijke pannenkoeken gegeten en keurig op tijd geleverd door een spontane bezorgster

Annette Blom
16 december 2021

De lekkerste pannenkoeken die jullie bezorgd hebben. 3 in een doos is wat veel, alles plakte aan elkaar desondanks heerlijk gegeten!

Marc du Prie
16 december 2021

Heerlijk en lekker snel gebracht TOP

VP
14 december 2021

Altijd prima en erg fijn dat er vegan aanbod is!

Tom Britink
13 december 2021

Zoals altijd goed.

Van Hout
12 december 2021

Top!

Patrice
11 december 2021

Salade op de broodjes op smaak gebracht en kraak vers. Goede kwaliteit van beleg. Super ga vooral zo door

Danielle
11 december 2021

Deze keer iets minder tevreden over de patat met kaas en truffel. Gek dat je dat er los bij krijgt en niet ietwat gesmolten over de friet.

Paulien
10 december 2021

250 gr vlees,hoewel heerlijk, is wel erg veel. Liever ook kleinere portie. Patat kan beter.

Dirk
10 december 2021

Was echt heel lekker, bestel wel vaker broodjes op vrijdag. Maar deze was nog lekkerder dan normaal, echt niet normaal lekker.

J
10 december 2021

Heerlijke dunne pannekoek op pannekoekendag 😍

Vd Vliet
8 december 2021

Het was lekker maar wel aan de koude kant

Jan Willem Schermerhorn
8 december 2021

Altijd op tijd . Warme maaltijden komen ook echt warm aan . Smaakvol. Vriendelijke bezorgers

Cynthia
7 december 2021

Heerlijk gegeten!! Groetjes

Ellie
7 december 2021

Heerlijke pannenkoeken en prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrik
7 december 2021

Prima verzorgd.

Adrie Mafait
6 december 2021

Goede morgen, Gisteren een bestelling geplaatst en deze werd keurig op tijd bezorgd, mijn complimenten. De kipburger was heerlijk en heb er van genoten. Helaas waren de spareribs van mijn man zwart geblakerd en de halve maiskolf die er bij zat, veel te hard dus ook niet te eten. Als wij in het restaurant hadden gezeten, zouden wij deze bestelling teruggestuurd hebben! De twee zakjes Zaanse mayonaise ogen wat armoedig, zijn meer voor een snackbar. Helaas wij zijn beter van jullie gewend. Met vriendelijke groeten Adrie Mafait

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Brasserie Spieghelhuys

Beste Adrie, allereerst bedankt voor uw bestelling. We vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring met Het Spieghelhuys niet goed was. Wij zouden u graag een kortingscode toesturen voor korting bij een volgende bestelling. Zou u contact met ons willen opnemen? Dan sturen wij deze code via de e-mail. U kunt mailen naar info@spieghelhuys.nl

Arjen
5 december 2021

Goed!! Fijn dat je gewoon weer alleen friet en snacks kan bestellen. De beste!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
4 december 2021

Het eten was heerlijk en echt op tijd!!!

Jacqueline
3 december 2021

De zoete aardappel friet zat onder de pulled chicken friet in de tas. Gevolg de aardappel friet zat geplakt aan het zakje. De truffel mayonaise ontbrak en de curry leek wel een jelly zo dik. Verder was het weer lekker

Frans Hess
3 december 2021

Helaas niet in het Spieghelhuys, maar weer heerlijke pannenkoeken besteld. Top!

R.E.Kroon
2 december 2021

Alles Top

Jeanne
2 december 2021

Gisteravond 3x saté besteld, ook 1 voor een mede bewoner, ik vroeg of dat apart verpakt kon worden, en was keurig in een aparte draagtas.. en klokslag half 7 (wat gevraagd werd ) Top !

Danielle de Jong
30 november 2021

Heerlijk gegeten,de kipsate , De bestelling kwam oprijd en warm Super ,aan te bevelen

Anoniem
29 november 2021

Het werd warm en heerlijk bezorgd op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke van de Weijer- Wingelaar
28 november 2021

Complimenten Eelco. De verkeerde tijd, ( die vermoedelijk bij mij lag ) en dan word het prima opgelost. Dank je wel. Succes en sterkte de aankomende drie weken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton van der Biezen
27 november 2021
Xxx
24 november 2021
Wilco
24 november 2021
R.E.Kroon
22 november 2021

Alles prima, alleen besteld medium friet ontvangen smal

Sandrina Meier
22 november 2021

Bestelling op tijd klaar en de spareribs waren heerlijk 🤤. Voor herhaling vatbaar.

M Nauta
21 november 2021
Jan Willem Schermerhorn
18 november 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten . Warm , smaakvol , goeie verpakking en bezorging keurig op tijd

Marianne Lems
18 november 2021

Keurig op tijd, goed verpakt en lekker gegeten

Koster Di Giacomo
17 november 2021

We hebben heerlijk geluncht op ons kantoor. Lekker knapperige broodjes, goed belegd en voor een fijne prijs. Top!

Nicole Hartung
11 november 2021

De spareribs waren top. Ik vond het jammer dat de ossenhaas doorbakken was. Dit is echt nog nooit gebeurd. Echt zonde.

Rob van Veen
8 november 2021

De bestelling zag er prima verzorgd uit en de kwaliteit van het eten vond iedereen goed. Een aanrader. Een verbeterpunt lijkt mij dat de bestelling alleen voor dezelfde dag gemaakt kan worden. Ik wilde namelijk al een dag eerder bestellen, maar dat gaat niet. Wat mij persoonlijk mateloos irriteert is dat er transactiekosten berekend worden en dat bij een bestelling die ruim boven de €100 was. Het moet toch mogelijk zijn dat er transactiekosten tot een bepaald bedrag berekend worden.

Fam van Dijk
4 november 2021

Zijn altijd meer dan tevreden, deze keer was de saté amper warm en friet was verre van krokant en lauw!!

Paul
2 november 2021

Heerlijke broodjes en keurig op tijd klaargezet voor ophalen.

HT
26 oktober 2021

Zoals altijd van goede kwaliteit en snel bezorgd.

Joëlle
22 oktober 2021

Super lieve medewerkers! Altijd vriendelijk en bezorgen op de aangegeven tijd!

Jeanne
21 oktober 2021

Het was weer genieten , elke week weer !!

Floris
20 oktober 2021
Anne
14 oktober 2021

Super snel bezorgd en weer heerlijk gegeten

Henk van der Aar
14 oktober 2021

Snelle levering en weer top kwaliteit

Mariëlle
12 oktober 2021

Het eten is heerlijk en komt altijd warm aan! Ook een compliment aan de bezorgers want ze staan altijd met een glimlach voor de deur. Tip ik geef nu fooi via de bestelling maar is het mogelijk om gewoon weer fooi aan de bezorgers zelf te geven?

Thom
8 oktober 2021

Lekker

Jacqueline
6 oktober 2021

Wij hadden 4 frites ipv 3 3 kroepoek ipv 1 En geen saus bij de gamba’s… Zonde want ook de mayonaise zat weer overal een bakje was ongevallen en open.

Willem Smit
6 oktober 2021

Saté saus was geen saté saus. Was vloeibare saté saus. klein bakje patat zat erbij. Smaak van het vlees was goed.

Rachel
6 oktober 2021

We hebben genoten thuis van de heerlijke broodjes ! Heerlijk vers en knapperig brood, net zo lekker als dat je in de brasserie gaat zitten om te eten. Ga zeker nog een keer bestellen.

Thom
6 oktober 2021
Jeanne
30 september 2021

Deze keer had Johan een spare rib, een knots grote.! En ik een heerlijke saté !!

Joost
29 september 2021

We bestellen regelmatig en zijn over het algemeen heel tevreden, maar vandaag was een uitzondering. De bezorger was ruim een kwartier onderweg waardoor het eten bijna koud was. De (varkenshaas) saté zat niet op een stokje, was droog en de randjes hier en daar verbrand. Ook was de satésaus aan het schiften. De friet was slap en de portie erg klein. Dit is niet zoals we het gewend zijn.

Ton Kostelijk
27 september 2021

Volgende keer graag de complete bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reijersen van buuren
25 september 2021

De spareribs hebben wel eens beter gesmaakt. Ze waren over het algemeen erg vet,en weinig smaakvol. Met Vriendelijke Groet Jan willem

Boomkens
25 september 2021

Wij bestellen hier wel vaker en zijn altijd tevreden tot nu toe, de spareribs waren veel te vet en hebben een deel ervan weg gegooid.

Yvonne Lunacek
25 september 2021

Goed verzorgd als altijd!

Kelly
23 september 2021
D
23 september 2021

Voor de prijs krijg je niet bijzonder veel. Voor een gemiddelde eter was het net aan.

X
22 september 2021
Hilbert kok
20 september 2021
Herman
20 september 2021

Top!

Jeanne
16 september 2021

Het was weer genieten van de Saté...Hopen maar dat het bezorgen blijft !!

Laurens
11 september 2021
Anne
9 september 2021

Vriendelijk geholpen, snel bezorgd en heerlijk gegeten. Aanrader!

alissa
7 september 2021

Altijd super! 4 sterren omdat je ruimte moet houden voor verbetering ;)

j scholtze
29 augustus 2021

Top as usual. Dikke aanrader hoor, super. Binnen de tijd komt een vrolijke bezorger het eten brengen, welke nog heerlijk op temperatuur is. Dikke prima

R.E.Kroon
23 augustus 2021

Alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lysanne
23 augustus 2021

Het eten was weer heerlijk. Net zo warm en vers als in het restaurant. Een traktatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanne
19 augustus 2021

TOP !

Margo
18 augustus 2021

Jammergenoeg waren de 2 hamburgers en frietjes vrij lauw van temperatuur dit keer. De smaak was wel als vanouds lekker!

Tom Britink
13 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten!

Schermerhorn
9 augustus 2021

Altijd goed.

Tijs
8 augustus 2021

Spareribs waren prima, vlees valt zo van het bot af. 👍 Was op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.Gutter
7 augustus 2021

Alles prima! Alleen waren de wortels bij de zalm helemaal niet gaar!

R.E.Kroon
7 augustus 2021
Patty
6 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Vanessa
6 augustus 2021

Makkelijk bestellen, snelle bezorging en heerlijk eten!

Mw v Rijn
2 augustus 2021
Claudia Snel
28 juli 2021
Liana
28 juli 2021

Uit het broodje met hamburger kwam enorm veel vocht, er lag een hele plas op mijn bord. Er zat niet veel smaak aan de hamburger, en de friet was van veel slechtere kwaliteit dan voorheen en ook erg weinig. Misschien toch iets meer aandacht besteden aan het eten dat besteld wordt, nu het restaurant weer open is?

L. Konijn
27 juli 2021

We hadden carpaccio XXL, saté en een hamburger. De Carpaccio en saté waren goed. De hamburger was helaas rouw en is zo de prullenbak in gegaan.

Job Scholtze
26 juli 2021

Bizar, tot op de minuut nauwkeurig. Superlekker en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Roest
22 juli 2021

De bestelling was keurig op tijd klaar en de gerechten smaakten allemaal prima 👌🏻

Ingrid
22 juli 2021

Heerlijk gegeten. We hebben voor saté gekozen. De saté en bijbehorende patat waren goed mals en warm(!) toen het aankwam.

De jonge
20 juli 2021

Top

Jeanne Verburg
15 juli 2021

Het was weer genieten !

Henk van der Aar
14 juli 2021

Was heerlijk

J.Barmentloo
11 juli 2021

Weleens beter gehad, ! bezorging prima!!

Jeanne Verburg
5 juli 2021

Gisteravond zondag. Het was weer heerlijk, alleen deze keer weinig vlees en weinig saus, viel meteen al op...Was echt verschil met alle andere keren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Atie
1 juli 2021

Het eten was koud.. Heb meteen gebeld... Ja sorry... Verder niks.. Ik zou zeggen volgende x gratis... Dit is géén service...

Anoniem
28 juni 2021

Wat je ook eet alles is Lekker van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ik
27 juni 2021

Goede kwaliteit En netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

elise
25 juni 2021

het was weer top

Jeanne Verburg
24 juni 2021

De hele corona periode hebben wij genoten van gerechten van het Spieghelhuys. Elke week was het weer genieten. Ook heel fijn dat het bestellen gewoon door kan gaan.Top !

Richard Kroon
21 juni 2021

Álles prima in orde !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Looman
20 juni 2021

Eten is altijd goed, alleen ditmaal door drukte een deel van de bestelling vergeten. Daarnaast namen jullie de telefoon ook niet op, om dit te melden.

Jana
20 juni 2021

Super snelle en vriendelijke service. 1 gerecht was niet compleet naar dat werd in 10min opgelost! Super!

MB
17 juni 2021

Zeer snelle service en weer prima verzorgd. heerlijk gegeten

Henk van der Aar
16 juni 2021

Was weer top

Claudia
16 juni 2021
Saskia
13 juni 2021

We bestellen regelmatig de pulled chicken met sate. Die is normaal gesproken heerlijk! Alleen vanavond was het net kip met water zonder sate smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monika Ritt
12 juni 2021

Wij hebben pulled chicken bbq besteld, omdat we hier goede ervaring mee hadden. Deze keer ontvingen we een nogal waterige saus die in de verste verte niet leek op eerdere bestellingen, het leek wel een totaal andere smaak (?) . Fout of andere receptuur, geen idee, maar de smaak was niet zoals verwacht.

Bianca
10 juni 2021
GerritKroon
10 juni 2021

Op tijd geleverd , was super lekker