Bewertungen von Brasserie Spieghelhuys Nederhorst Den Berg

Neue Beurteilungen

5.0
Jeanne Verburg
29 September 2023

Was weer TOP ! Dank ...

Jeanne
21 September 2023

Was weer geweldig !!!!!

Paula
15 September 2023

Het was weer heerlijk

Jeanne Verburg
14 September 2023

Het was geweldig, met de sla er bij ,Top gedaan ! Dank !

TOP !!
7 September 2023
Jeanne
31 August 2023

Het was weer top ! En een lekkere verrassing erbij....Dank je wel !

Ketelaar
25 August 2023

Lekker, maar veel grote waterige tomaten en grote stukken citroen en relatief weinig garnalen en zalm. Wel redelijk veel tonijn.

Ketelaar
25 August 2023

Helemaal heerlijk!

Jeanne
24 August 2023

Viel wat tegen vergeleken met vorige week....toen was er een bak sla bij..... i.p.v. frites en kroepoek. (wat wij niet willen.)

Jeanne Verburg
17 August 2023

Het was deze keer wel heel bijzonder. Verrassing ! Hartelijk dank !

Jeanne
3 August 2023

Heerlijk, en lekker veel saus erbij ! i.p.v. frites

Jeanne
20 Juli 2023

Was weer heerlijk !

Jeanne
12 Juli 2023

Super goed weer !

Anita schouten
4 Juli 2023

Heerlijk zoals altijd

Visser
28 Juni 2023

HĂ©Ă©rlijk gegeten

Jeanne
28 Juni 2023

Voortreffelijk weer !

Jeanne
15 Juni 2023

Elke week wéér ..genieten wij !

Jeanne
8 Juni 2023

Heerlijk !

Jeanne Verburg
1 Juni 2023

Heerlijk.Maar het ziet er heel anders uit, als ong. paar maanden geleden. altijd ietsje zwart geroosterd, 200gr. i.p.v. 250 gr. en toch 1 euro meer. Andere leverancier of anders bereidt.

Ruud Van wijngaarden
22 Mai 2023

Goedendag , we hadden twee keer saté van de haas besteld ,maar we vinden vier stukjes vlees erg karig voor de prijs van achttien euro. Groet Ruud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeanne Verburg
18 Mai 2023

Het was weer geweldig !

Henk van der aar
16 Mai 2023

Was heerlijk

Daan
12 Mai 2023

Alles wat voortreffelijk. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!

Anoniem
11 Mai 2023

Dat de inflatie heeft toegeslagen in de prijs is begrijpelijk. Dat we ook minder eten kregen dan “vroeger” kip sate bestelde, was een teleurstelling. We hadden er twee besteld en Ă©Ă©n maaltijd had slechts 4 kleine stukjes kip, de andere gelukkig ietsje meer zodat we dat konden herverdelen. Dit was de laatste keer, want een volwaardige maaltijd is het niet meer.

Henk van der aar
10 Mai 2023

Snel geleverd en het was weer heel lekker

Daan
10 Mai 2023

Genieten

Jeanne Verburg
4 Mai 2023

Het was geweldig ! Precies zoals ik het gevraagd had ! Dank je wel !

J pouw
26 April 2023

De carpaccio en de friet waren heerlijk! Echter hadden we 1 lekker broodje, krokant etc en het andere broodje was een stuk droger en voelde kouder aan. De kruidenboter miste helaas.

Leon
22 April 2023

Helaas koud en patat erg door gebakken

Visser
21 April 2023

Heerlijke varkenshaassate in pittige pindasaus. Heerlijke frites. Lik mijn vingers erbij vanaf.

Paulien
16 April 2023

Was erg lekker, maar de keiharde bolletjes in het toetje waren geen verbetering tov de bitterkoekjes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helena
23 MĂ€rz 2023

Super lekkere frieten!! Zelfs de volgende dag, in de airfryer, nog steeds lekker.

Helena
21 MĂ€rz 2023

Geweldige frieten en goed heet dit keer. Gesmuld!!

Ruud Laanbroek
25 Februar 2023

Prima als altijd.

Jeanne Verburg
23 Februar 2023

De groente die nu bij de saté zat, was voor het eerst super lekker..Blijf zo door gaan De Atjar Tjampoer is 3x niks. .

GerritKroon
22 Februar 2023

Het was super lekker , als vanouds , ook in het restaurant is het zeer goed , afspraken correct,

J
21 Februar 2023

Heerlijke kipsate, de Big top Zinfandel wijn erbij was ook verrukkelijk. Bedankt Spiegelhuis voor de service en vriendelijke en vlotte bezorging x

Bouwer
13 Februar 2023
Judy
10 Februar 2023

Was heerlijk (kon alleen iets warmer), zag er mooi uit, zeer compleet, goede prijs. Top!

Moan
9 Februar 2023

Patat wat melig, niet krokant. Verder heerlijk !

Leoni Janssen
4 Februar 2023

Ik vond de prijs heel erg hoog - 55 eur voor 3 afhaalhamburgers is echt te gek! Dat was het echt niet waard.

HWR
28 Januar 2023

Zalig malse tournedot! In geen tijden zo lekker mals vlees gegeten. Alleen is het vlees en de frieten niet zo warm als wenselijk. Bezorging op tijd, beleefd en vriendelijk.

Jan Slagt
25 Januar 2023

Dit keer teleurgesteld door de prijs/kwaliteit. Heb er geen problemen mee dat de prijs verhoogd is, de saté was minder dan anders. Smaak was goed, maar kreeg 180 gram ipv 250 gram. Hier moet iets fout gegaan zijn. Jammer
.

Henk van der aar
19 Januar 2023

Goed eten heerlijk snelle bezorging

Jan Schipper
13 Januar 2023

Prima op tijd bezorgd en het was heerlijk

Desiree
11 Januar 2023

Het eten was oke ,de burger iets minder.We dachten dat de burger helemaal plantaardig zou zijn .Jammer dat erbij de omschrijving niet vermeld staat dat er een gebakken ei op zit. Wij zijn allebei Vegan dus ei eten wijniet. Daarnaast viel het broodje uit elkaar . De frites waren lekker.

Martin Vlaanderen
7 Januar 2023

Het was weer heerlijk, hiermee is het hamburger leed weer vergeten. Ook een top bezorger trouwens. Het is dan weliswaar geen mooie blonde dame maar in dit geval is het zelfs geen straf om de deur open te mogen doen voor een vrolijke, vriendelijke gast!

Ton
4 Januar 2023

Smaakte voortreffelijk!

Anneke Luppes
29 Dezember 2022

Gisteren had ik een saté met friet en salade besteld. De salade was prima, maar helaas was het bakje met de saté omgevallen in de papieren zak waardoor alle satésaus in de zak was gelopen die daardoor was gescheurd. Daarnaast waren friet en sate niet warm maar slechts lauw tot koud. Het dessert was prima en de bezorging was ook netjes op tijd.

Anita & Rinus
28 Dezember 2022

ondanks kleine bestelling , mooi op tijd en zeer smaakvol.👍👍👍

Annelies van der Putten
28 Dezember 2022
Annette Blom
21 Dezember 2022

Was veel eerder bezorgd dan verwacht wat super fijn was, het was wel lauw 😞

Harmseb
21 Dezember 2022

Te lang wachten op een te duur betaalde maaltijd met prullenbak kwaliteit

Antwort von Brasserie Spieghelhuys

Beste Gert, zoals telefonisch besproken hebben we uw geld terug gestort. Wij wensen u een fijne kerstdagen. Mvg, Eelco

Martin Vlaanderen
15 Dezember 2022

Dat de hamburger nog behoorlijk rauw was en daarom voor ons niet top is nog daaraantoe maar een gebakken ei die aan de onderkant vrijwel zwart is wel heel erg ongewenst. Jammer, volgende keer weer beter.

J
6 Dezember 2022

Heerlijk deze avond de saté kip besteld. Was verrukkelijk! Mooi op tijd bezorgd, frites lekker knapperig. Mmm....

Jeanne
1 Dezember 2022

2 van de 3 saté zat bijna geen saus bij. Jammer....en voor de groente stel ik voor om een klein beetje verse groenten te doen, .i.p.v. atjar

Mark Visser
30 November 2022

Dit keer was de saté echt perfect bereid. Super lekker!

Irene
28 November 2022
Annelies van der Putten
20 November 2022

Bezorging door Job was prima, maar wel 20 minuten te vroeg. 17.40 uur ipv tussen 18.00-18.20 uur Toen was nog niet iedereen er, dus uiteindelijk was het eten niet meer warm toen we gingen eten

Jeanne
17 November 2022

Super, was het weer. Volgende week 5 stuks..

Wilco
16 November 2022

Bezorging weer super En eten was heerlijk. Ook de vega.

Emmelie Dalmulder
12 November 2022

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk!! 👌

Arjen
11 November 2022

Precies op tijd, goed warm, spareribs die zo van het bot glijden en patat die goed gebakken is, toetje om je vingers bij af te likken. Gewoon ( zoals altijd) top!

Jeanne
10 November 2022

Deze keer was er weinig saté saus bij ...volgende week beter dan maar..

Jeanne
3 November 2022

Was weer heerlijk, zoals elke week !!!

Helena
26 Oktober 2022

3,5 sterren ; we hebben zojuist genoten van 2 heerlijke hamburgers ( bastard en vegetarisch) die ik heb afgehaald. De frieten waren super! Het jammere is wel dat er een vrij lange haar in mijn vegetarische hamburger (sla) zat. Ik heb hem daarna niet meer opgegeten helaas Wel goed voor jullie om te weten denk ik. Wat mij verder altij ld weer opvalt: Er is altijd veel personeel , opvallend vriendelijk, beleefd en klantgericht. Echt super!

E.M.
19 Oktober 2022

In Ă©Ă©n woord alles fantastisch!

Paulien
14 Oktober 2022

Sate was heerlijk

Merks
9 Oktober 2022

Was erg lekker alleen was de burger wat afgekoeld dat was jammer

Annelies van der Putten
5 Oktober 2022
elise
2 Oktober 2022

Heerlijk dat jullie nog bezorgen en het eten was weer top zoals ik van jullie gewend ben en op tijd zoals jullie aangegeven hebben

S
26 September 2022

Ben de spare ribs beter gewend, deze keer wel erg doorbakken (tegen het zwarte aan)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeanne
22 September 2022

Het was weer geweldig ! Ik schrok wel even van de 4 euro bezorgkosten.

Gerard Snel
19 September 2022

Biefstuk was perfect en Spare Ribs waren ook goed.

VAN ROEMBURG
15 September 2022

Heerlijke spareribs. En super vriendelijke bezorging

Jeanne
15 September 2022

Was weer zalig lekker en precies op tijd !!

Elly
15 September 2022
Jan
5 September 2022
Robert
28 August 2022

Spare ribs waren top!!! Heerlijk verse friet erbij. Aanrader!!!

F. Flameling
19 August 2022

Heerlijke spareribs met toebehoren. Netjes verpakt. Prima!

Henk van der Aar
18 August 2022

Gisteren saté gegeten het was super

Ruud
6 August 2022

Prima saté met heerlijke patat zoals gewoonlijk.

Pouw
24 Juli 2022

Heerlijk gegeten! Een idee?: Ipv Kruidenboter ook de keuze voor aioli geven bij het broodje? En de app is er niet voor iPhone, dat is jammer!

Edwin
21 Juli 2022

Heerlijke satĂ© van de haas gegeten, en netjes gebeld door de bezorger dat hij eraan kwam. “Het Spiegelhuys” is echt een aanrader!!

Jeanne
20 Juli 2022

Het was weer geweldig ! En ook keurig in 2 aparte draagtassen .Dank !

Yvonne Lunacek
18 Juli 2022

Altijd kwalitatief goed eten en op tijd bezorgd!

Mireille
14 Juli 2022

Erg lekker

Jeanne
13 Juli 2022

Was weer geweldig !

Yvonne
12 Juli 2022

Was prima

Yvonne Lunacek
8 Juli 2022

Top kwaliteit-/prijsverhouding!

Paul
6 Juli 2022
Thom
6 Juli 2022

Heerlijk

Glasbergen
5 Juli 2022

Super snel in krap 20 min bezorgd, genoeg en bijna alles zonder plastic, was heerlijk!

Ladiges Wim
4 Juli 2022

Tournedos was te veel doorgebaken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julie
30 Juni 2022
Jeanne
29 Juni 2022

Fantastisch weer, zoals elke week !!

J
28 Juni 2022

Heeeerlijk toetjeee 😍

Holster
27 Juni 2022

De 2 kroketten waren lauw niet fijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ton
26 Juni 2022

Saté wat heerlijk. Alleen kroepoek was zacht, niet knapperig vers.

Marjolein
25 Juni 2022

Helaas was de patat helemaal niet doorbakken, die hebben we weg moeten gooien. Was nog rauw

Laura
20 Juni 2022
Nikki
20 Juni 2022

Het eten was deze keer echt niet goed. Er zijn 3 mensen zelfs ziek geworden. Normaal gesproken veel smaak aan het eten en bestellen wij graag. Maar helaas deze keer een flinke misser...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeanne
15 Juni 2022

Was vandaag denk ik een haastklus met de saté, erg weinig saus ,je zag 't amper, maar de kwaliteit was wel top

Carla
12 Juni 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd hier!

Kim
10 Juni 2022

Patat met kip (saté) was TE heerlijk. Top!!!!

Jeanne
9 Juni 2022

Het was weer genieten !! Zoals elke week !

J
6 Juni 2022

Was weer top en heerlijk die carpaccio :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sabrina
6 Juni 2022

Tis altijd super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

José
3 Juni 2022

Zeer lekkere burger, groot en goed belegd. Bezorging stipt op tijd

Michiel
2 Juni 2022

Altijd blij met t Spiegelhuys, zowel met de kwaliteit van het eten als de mensen die er werken :)

Kok
1 Juni 2022

Elders uitgeleverd ca 1 uur na bestelling nieuwe bestelling ontvangen. Jammer, volgende kans om het goed te doen komt zeker weer !!!

Antwort von Brasserie Spieghelhuys

Beste Hilbert, we hebben u een paar keer geprobeerd te bellen zodat u naar de poort van het chaletpark kon komen; maar met een nummer wat niet klopt bent u natuurlijk niet te bereiken. Wij willen het graag goed doen maar noteer dan aub ook het juiste nummer. Dat scheelt voor alle partijen veel tijd. Bedankt, mvg Team Spieghelhuys

Jeff Brouwer
29 Mai 2022

Spareribs erg vet en taai.

Paulien
25 Mai 2022

Sate was heerlijk, bovenste laag frites was lekker maar daaronder niet te eten. Toetje was heel erg lekker

Erin
21 Mai 2022
Kim
20 Mai 2022
Jeanne
19 Mai 2022

Het was weer voortreffelijk ! En ook wat ik vroeg ....1 van de 3 in een aparte tas , fijn !!!

Stefan s
16 Mai 2022

Zeer snelle bezorging. Super lekker gegeten en het extraatje was ook zeer lekker.

Nicole Hartung
14 Mai 2022

De kwaliteit en hoeveelheid zijn top. Alleen waren jullie de sausjes (knoflook en chili) bij de spareribs vergeten

Holster
12 Mai 2022

De sathe van ossenhaas was slecht, koud en niet mals De friet was hard en koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk van der Aar
12 Mai 2022

Bezorging was 20 minuten te vroeg , maar kwaliteit was goed !

Ruud
9 Mai 2022

Zoals altijd prima saté met lekkere patat.

Jeanne
5 Mai 2022

Was weer voortreffelijk, zoals elke keer..en mooi op tijd !

Patricia
2 Mai 2022

Diegene die de maaltijdsalade had gaf als tip om de geitenkaas niet al op de salade te leggen omdat hierdoor de hele salade warm en slap werd, misschien apart vervoeren zodat de klant deze later zelf op de salade kan leggen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark Visser
25 April 2022

Kwaliteit was iets minder dan we gewend zijn. Ik heb het idee dat er twee soorten varkenshaas voor de saté zijn gebruikt, waarvan er 1 gemarineerd was. Die was behoorlijk aan de droge kant. Neemt niet weg dat de kwaliteit doorgaans top bij jullie is.

Astrid
25 April 2022

Hi, wij bestellen regelmatig bij jullie en eigenlijk altijd prima. Maar gister zijn 3 mensen helemaal niet lekker geworden direct na het eten. Niet heel ziek maar wel misselijk en buikproblemen. Dus wij zijn bang dat er iets met het eten niet helemaal goed was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floris Hardenbol
18 April 2022

Wat je online start als een bestellling bij het Friethuys eindigt in een levering die je tegen restaurantprijzen mag komen ophalen, daarbij waren jullie telefonisch ook niet bereikbaar om even te kunnen afstemmen. Dat je automatisch doorgestuurd wordt naar de site van spiegelhuis is iets wat je niet wilt als je gewoon wat (luxe) frites wilt bestellen met snacks. Dit keer heb ik, na positieve ervaringen in het verleden, er een bijsmaak aan overgehouden. ‘k Gun jullie de handel, zeker na een paar lastige jaren maar dit concept klopt m.i. niet

Piet Nederhof
11 April 2022

Holtkamp garnalencroquet wel besteld en berekend maar niet geleverd. Waarom kan de frikandel niet zonder saus besteld woorden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
9 April 2022

Het was weer prima. Op onze wens supersnel bezorgt, goed geregeld!

Helena
8 April 2022

Snelle bezorging. Frieten waren nu goed heet đŸ‘đŸ» Maaltijd wordt leuk en milieuvriendelijk ingepakt

Wilma
7 April 2022

De kwaliteit was prima, en wat mij betreft prima dat het niet meer op een spies zit. De bezorgtijd was echter fout. Besteld voor 20.30-20.45 en het werd geleverd om 20.10 uur. Niet heel problematisch, maar niet helemaal als gepland.

Stefand
5 April 2022

Zeer lekkere burgers gegeten.

alissa
3 April 2022

Het is altijd lekker bij jullie, helaas was er iets mis gegaan en klopte de bestelling niet. volgende keer vast weer helemaal goed!

Jeanne
31 MĂ€rz 2022

Het was weer zo altijd bijzonder lekker ! Wij genieten er elke week weer van !

Henk van der aar
31 MĂ€rz 2022

Weer perfect

Pam
30 MĂ€rz 2022

Altijd lekker eten bij het Spieghelhuys en bestellingen van het Spieghelhuys. kleine tip voor de bietenburger: omdat biet zoet is vanzichzelf en de gebakken uienringen ook is het lekker om er een zuurtje bij te doen, bijv augurkplakjes.

Rob
28 MĂ€rz 2022

Top service en geheel volgens de afgesproken planning g 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandrina Meier
27 MĂ€rz 2022

Gisteren spareribs besteld, vooraf gevraagd om geen zout op de friet en geen lauwe spareribs. Dat ging goed maar nu was de sla vergeten. Is na een telefoontje nagebracht maar ik twijfel of ik nog een keer iets ga bestellen want er gaat dus iedere keer iets mis.

E.J.C. van der Heijden
26 MĂ€rz 2022

Het was weer super lekker en ben nog steeds happy met de bezorging

Arjan
25 MĂ€rz 2022

Bezorging op afgesproken tijd! Helaas was bij het extra broodje de kruidenboter vergeten, maar de carpaccio en de spareribs waren voortreffelijk, dus gaan we niet moeilijk over doen ;-) Porties ruim voldoende, voor herhaling vatbaar!

Jacqueline
21 MĂ€rz 2022

De kruidenboter miste bij mijn vlees. De frietjes lagen rechtop in de tas dus moesten wij het zelf verdelen. Biefstuk was perfect gebakken de sparerips waren wat zwart


Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Velde
20 MĂ€rz 2022
Henk van der Aar
17 MĂ€rz 2022

Prima cv op tijd geleverd , en was weer heerlijk genieten !

Y. Oosthoek
16 MĂ€rz 2022

Prima gegeten, Ă©Ă©n klein min puntje, het eten was niet echt warm. Verder geen klachten.

Paulien
13 MĂ€rz 2022

Patat kon beter

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrie boom
12 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten en op de juiste tijd klaar

Fam van Melsen
11 MĂ€rz 2022

Was weer heerlijk 👌 En de perfecte tijd die ik had gevraagd

Nico Stoops
10 MĂ€rz 2022

Spareribs waren weer heerlijk, eet ze vaak en ook veel in andere restaurants maar van het spiegelhuis zijn de beste

Suzanne
1 MĂ€rz 2022

Alweer heerlijk gegeten, heel mals vlees, zalige frietjes, een aanrader!

Holster
28 Februar 2022
Sandrina Meier
28 Februar 2022

De frietjes zijn zonder zout geleverd zoals gevraagd maar nu vonden wij de spareribs en friet minder warm als de vorige leveringen. Misschien heeft de bestelling nog even bij jullie gestaan voordat er werd uitgeleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hennie
28 Februar 2022

Saté en Zalm waren heerlijk, alleen patat was anders dan degene die we normaal krijgen en veel te hard gebakken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elise
27 Februar 2022

Het smaakte weer heerlijk, en top dat jullie blijven bezorgen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christian
24 Februar 2022

Heerlijk en mooi optijd

Jeanne
24 Februar 2022

Was perfect in 2 draagtassen gedaan, zoals ik gevraagd had .En weer heerlijk gegeten !

Jamie
21 Februar 2022
Jeanne
17 Februar 2022

Fijn dat de ene saté in een aparte draagtas was, wat ik ook vroeg. Vorige keer was dat niet zo...Gelukkig nu wel....Dank je wel... En het was weer smullen !

Jessica Kroon
15 Februar 2022

Het was weer ontzettend lekker, net zoals altijd. Goed verpakt ook

Bart
14 Februar 2022

Het was weer erg lekker, Misschien iets meer keuze aan lekkere snacks.

Henk van der Aar
14 Februar 2022

Was weer goed verzorgd ,

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hennie
13 Februar 2022
Joey Mulders
13 Februar 2022

De carpaggio was uiteraard weer top zoals altijd! De Spareribs van het Spieghelhuys zijn egt een aanrader goed mals zo van t bot en en top dressing......zeker weer 5 sterren waard!

Egbert
11 Februar 2022

Altijd goed en als extra'tje zat er nog een toetje bij. Top!

Lex
11 Februar 2022

Perfect op tijd Goede kwaliteit

Mieke van Beek
9 Februar 2022

Heel eerlijk niet voor herhaling vatbaar. Bezorger was vriendelijk en op tijd maar beide doosjes met sate menu waren helemaal ingedeukt waardoor satesaus aan plafond zat. Netjes meegeleverde servetten konden ook gelijk weg ivm lekkage er overheen. Sate zelf was ook taai. Heel jammer en zeker niet wat ik gewend ben bij jullie!

A&P
9 Februar 2022

Varkenshaas sate was te gast. Helaas, was droog enzo. Het was wel goed warm

Bergse Burger
9 Februar 2022

Het was bijzonder smakelijk!

Nienke Luik
8 Februar 2022

Bezorging wax netjes en beleefd maar al om 17.35 uur i.p.v. tusden 17.45 en 18.00 uur waardoor we er nog niet helemaal aan toe waren.

Sandra
5 Februar 2022

Zoals altijd op tijd bezorgd en de spareribs waren heerlijk!

Van Melsen
3 Februar 2022
W.Ladiges
31 Januar 2022

Het was heel goed ga zo door

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mirjam Borstlap
30 Januar 2022

Heerlijk gegeten. Tip: bij verschillende burgers is het handig als op het doosje staat welke erin zit

Nico Stoops
30 Januar 2022

Geweldige sate, en spareribs voor herhaling vatbaar

Jacqueline
28 Januar 2022

Was wederom heerlijk!!

marieke v rijn
28 Januar 2022
John Bakker
27 Januar 2022

goede porties . Heerlijk eten

J
25 Januar 2022

Carpaccio met truffelmayonaise en een heerlijk warm broodje 😋 Was weer heerlijk !

Jasmijn
24 Januar 2022

Super lekkere burger en leuke bezorgers

Rob Bouman
23 Januar 2022

Patat was wat slap en aan de spareribs zaten verschillende grote stukken vet. Dit zijn wij van jullie niet gewend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Samantha
23 Januar 2022

Was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar

Mirelle
22 Januar 2022

Weer lekker en goed!! Hopelijk kunnen we snel weer 'gewoon' bij jullie eten.

Marja Vlaanderen
22 Januar 2022

Heerlijk gegeten!

Hugo
20 Januar 2022

Exact op afgesproken tijd

Jeanne
20 Januar 2022

Ik had gevraagd of er 1 bestelling in een aparte draagtas kon. , omdat die voor mijn buurman was....en de andere 2 bij elkaar. Dat is denk ik moeilijk, want alles zat bij elkaar in Ă©Ă©n tas. Graag volgende keer apart, als ik dat noteer bij de opmerkingen van de bestelling

F
19 Januar 2022

Bij aankomst was de tas helemaal doorweekt en opengescheurd. Hierdoor was de satésaus door de tas over de andere producten en over de mat en mijn schoenen gekomen. De bezorger zei nog dat we mochten bellen wanneer we nieuwe satésaus wilde hebben. Maar dat hebben niet meer gedaan, want dan was het eten ook koud wanneer dat nog zou komen.

Annika de Graaf
19 Januar 2022

Zoals altijd heel lekker eten, voor de tweede keer thuis besteld en beide keren heel tevreden. Snel geleverd, goede kwaliteit, prima portie en nog goed warm. Ook zat er een lekker toetje bij als extra, heel lief! We bestellen snel weer!

Pedro
17 Januar 2022
Mary Huisman
17 Januar 2022

Het zag er weer prima uit en de smaak was van beide bestellingen uitstekend, heerlijk.

Sandrina Meier
17 Januar 2022

Goedemorgen, ik had bij mijn bestelling opgegeven ‘geen zout op de friet’, maar er zat wel zout op de friet. Dus niet gegeten. Graag de volgende keer de opmerkingen goed bekijken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irma
13 Januar 2022

Echt top, ook de extra groenten, ik houd niet eens zo van spareribs maar deze waren fantastisch, wat kunnen ze koken hier!

Van Melsen
13 Januar 2022
Louise
13 Januar 2022
Karin
12 Januar 2022

Heerlijk genoten van de saté.

Gijs
12 Januar 2022

Altijd goed de sateh vd haas!

Femke
12 Januar 2022
Ben
12 Januar 2022

De Spareribs waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
10 Januar 2022
Js
10 Januar 2022

Echt top kwaliteit. Steeds weer super lekker, vers, goed op temp en op de afgesproken tijd geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
10 Januar 2022

Spareribs waren heerlijk en weer precies op tijd bezorgd. Top :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.A. Siewertsen
9 Januar 2022

Echt goed en netjes optijd

Lysanne
9 Januar 2022

Perfect zoals altijd, alleen 1 puntje.. pannekoeken waren héél erg donker van onder. Te hard voor de kids..

René van de Ven
8 Januar 2022

Op afgesproken tijd de bestelling ontvangen. Het was heerlijk.

Paul
8 Januar 2022

Super lekker en snelle service.

Sophia
7 Januar 2022
Bolhuis
7 Januar 2022

De saté met jackfruit was in veel te grote brokken deels hard deels zacht en daarmee niet lekker. De atjar was droog en de extra salade was saai en nauwelijks meer dan sla. De bietenburger was erg goed, precies zoals we de saté hadden verwacht/gehoopt. De patat was wat slap en groot en daarmee wat gemiddeld van smaak. De brownie was goddelijk!

Anna
6 Januar 2022

Altijd lekker en snel

Bianca Kroon
6 Januar 2022

Heerlijke spareribs. Ze lijken wat 'donker', maar smaken heerlijk. Vlees glijdt van het bot af. De heerlijke salade en verse friet maken het helemaal af.

Jeanne
6 Januar 2022

Het was weer fantastisch !! En........de heerlijke mayonaise zat er weer bij ! Die papier dingen was echt niks..

Nanda en Peter
5 Januar 2022

Was weer heerlijk! Varkenshaasje met champignonsaus, smaakvolle groente en patatjes

Piet N
5 Januar 2022

Opmerking: 1x pannenkoek leek wel een super pittige pannenkoek, alsof er een fles peper door het beslag gegooid is. Aangezien dat voor 1 van mijn dochters was, was dat teleurstellend. De overige gerechten waren prima

Galesloot
4 Januar 2022

Heerlijk gegeten. De varkenshaasjes blijven ons favoriete gerecht.

Tetebe
3 Januar 2022

Zou iets warmer kunnen. Was meer dan voldoende

Jennifer
3 Januar 2022

We heerlijk gegeten! We kregen er zelfs een super lekere cake bij đŸ˜€đŸ‘đŸ»

Ton
3 Januar 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, keep up the good food!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk van der Aar
3 Januar 2022

De kip dwars heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michiel
3 Januar 2022

Heerlijk eten. Kwaliteit is veelal gelijk, porties zijn prima en prijs realistisch.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tijs
2 Januar 2021
Hennie
2 Januar 2021
Van Melsen
2 Januar 2021
Esther Hageman
30 Dezember 2021

Op zich is alles heel lekker, het is alleen jammer dat we nu al vaak gemerkt hebben dat de kip niet gaar is. We gooien het zelf even in de magnetron om het verder af te maken. En de spareribs waren het ook helaas net niet. Op zich lekker, maar er zit veel vet en vellen aan. Verder is op zich alles heel netjes verzorgd en de oliebollen die bij de bestelling zaten waren een superleuke verrassing.

Pierre
30 Dezember 2021

Zonder uitzondering altijd lekkere spareribs

Jeanne
30 Dezember 2021

De saté was weer heerlijk , met de frietjes . Alleen de Zaanse mayonaise in een papiertje is 3 x niks... De oliebollen erbij was een leuke verrassing !

Marja Vlaanderen
29 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!

Monique
29 Dezember 2021

Het was weer heerlijk de saté! Mooi op tijd bezorgd en altijd een vrolijke en vriendelijke bezorger!

Arnold
29 Dezember 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Sophia
29 Dezember 2021
Cobus Bosscha
24 Dezember 2021
Jan Slagt
24 Dezember 2021

Goed verzorgd, snel en volgens afspraak bezorgd en nog lekker ook!

Bob de Bruin
24 Dezember 2021

Het was heerlijk! De carpaccio schaal was top en de spareribs vielen zo van het botje

Remko van Melsen
23 Dezember 2021

Top vlees en bereiding.

Jeanne
23 Dezember 2021

Heerlijke saté weer, met friet, alleen missen we de heeeerlijke mayo in plasticje , de laatste tijd, jammer

AJ
23 Dezember 2021
Nijhof
23 Dezember 2021

Echt heerlijk pannenkoeken waarvan er echter 1 in 'in stukjes' was neergelegd. Service zoals eerder al ervaren uitstekend en heel vriendelijk.

Familie van Beek
23 Dezember 2021

Was weer een heerlijke satédag. En met die extra kroepoek heerlijk verwent. Dank jullie wel

Wibe Jacobs
23 Dezember 2021

Heerlijk genoten weer van ons heerlijke sateetje , precies op de afgesproken tijd , wat wil een mens nog meer . Dank weer voor het lekkere eten en goede bezorging

Rosalie
22 Dezember 2021

Lekker eten, goede snelle service, niets op aan te merken

Van Waveren
21 Dezember 2021

We hebben genoten van de varkenshaas saté. Ook de halve kip smaakte prima en was lekker sappig. Een kleine groene (verse) salade zou de maaltijd compleet maken.

Ingrid
20 Dezember 2021

Gegrilde kip menu gegeten met verrassingstoetje. Aanrader!

Fam. Ketelaar
20 Dezember 2021

Heerlijk gegeten met een lekker toetje als verrassing!

Marc du Prie
19 Dezember 2021

Alles weer piekfijn voor elkaar !!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hennie
19 Dezember 2021

Pinda saus en vlees zou wat warmer mogen, zalm was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ed Snel
18 Dezember 2021

Bestel nog wel eens satĂ© van de haas. Ook deze keer lekker vlees. Één minpunt: de satĂ© saus was deze keer waterig.Leek een beetje aangelengd met water. Moet volgende keer beter maar gaat vast lukken Prima op tijd!

Ruud Beckrop
18 Dezember 2021

Het was weer lekker. Alleen waren de zoete aardappelfrietjes niet meer warm, maar lauw. Graag aandacht daarvoor.

R.E.Kroon
17 Dezember 2021

Jammer dat de frietjes niet warm waren

Kim
17 Dezember 2021

Super op tijd geleverd,warm en heerlijk eten !!!

Karin
16 Dezember 2021

Heerlijke pannenkoeken gegeten en keurig op tijd geleverd door een spontane bezorgster

Annette Blom
16 Dezember 2021

De lekkerste pannenkoeken die jullie bezorgd hebben. 3 in een doos is wat veel, alles plakte aan elkaar desondanks heerlijk gegeten!

Marc du Prie
16 Dezember 2021

Heerlijk en lekker snel gebracht TOP

VP
14 Dezember 2021

Altijd prima en erg fijn dat er vegan aanbod is!

Tom Britink
13 Dezember 2021

Zoals altijd goed.

Van Hout
12 Dezember 2021

Top!

Patrice
11 Dezember 2021

Salade op de broodjes op smaak gebracht en kraak vers. Goede kwaliteit van beleg. Super ga vooral zo door

Danielle
11 Dezember 2021

Deze keer iets minder tevreden over de patat met kaas en truffel. Gek dat je dat er los bij krijgt en niet ietwat gesmolten over de friet.

Paulien
10 Dezember 2021

250 gr vlees,hoewel heerlijk, is wel erg veel. Liever ook kleinere portie. Patat kan beter.

Dirk
10 Dezember 2021

Was echt heel lekker, bestel wel vaker broodjes op vrijdag. Maar deze was nog lekkerder dan normaal, echt niet normaal lekker.

J
10 Dezember 2021

Heerlijke dunne pannekoek op pannekoekendag 😍

Vd Vliet
8 Dezember 2021

Het was lekker maar wel aan de koude kant

Jan Willem Schermerhorn
8 Dezember 2021

Altijd op tijd . Warme maaltijden komen ook echt warm aan . Smaakvol. Vriendelijke bezorgers

Cynthia
7 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!! Groetjes

Ellie
7 Dezember 2021

Heerlijke pannenkoeken en prima op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hendrik
7 Dezember 2021

Prima verzorgd.

Adrie Mafait
6 Dezember 2021

Goede morgen, Gisteren een bestelling geplaatst en deze werd keurig op tijd bezorgd, mijn complimenten. De kipburger was heerlijk en heb er van genoten. Helaas waren de spareribs van mijn man zwart geblakerd en de halve maiskolf die er bij zat, veel te hard dus ook niet te eten. Als wij in het restaurant hadden gezeten, zouden wij deze bestelling teruggestuurd hebben! De twee zakjes Zaanse mayonaise ogen wat armoedig, zijn meer voor een snackbar. Helaas wij zijn beter van jullie gewend. Met vriendelijke groeten Adrie Mafait

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Brasserie Spieghelhuys

Beste Adrie, allereerst bedankt voor uw bestelling. We vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring met Het Spieghelhuys niet goed was. Wij zouden u graag een kortingscode toesturen voor korting bij een volgende bestelling. Zou u contact met ons willen opnemen? Dan sturen wij deze code via de e-mail. U kunt mailen naar info@spieghelhuys.nl

Arjen
5 Dezember 2021

Goed!! Fijn dat je gewoon weer alleen friet en snacks kan bestellen. De beste!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anna
4 Dezember 2021

Het eten was heerlijk en echt op tijd!!!

Jacqueline
3 Dezember 2021

De zoete aardappel friet zat onder de pulled chicken friet in de tas. Gevolg de aardappel friet zat geplakt aan het zakje. De truffel mayonaise ontbrak en de curry leek wel een jelly zo dik. Verder was het weer lekker

Frans Hess
3 Dezember 2021

Helaas niet in het Spieghelhuys, maar weer heerlijke pannenkoeken besteld. Top!

R.E.Kroon
2 Dezember 2021

Alles Top

Jeanne
2 Dezember 2021

Gisteravond 3x saté besteld, ook 1 voor een mede bewoner, ik vroeg of dat apart verpakt kon worden, en was keurig in een aparte draagtas.. en klokslag half 7 (wat gevraagd werd ) Top !

Danielle de Jong
30 November 2021

Heerlijk gegeten,de kipsate , De bestelling kwam oprijd en warm Super ,aan te bevelen

Anoniem
29 November 2021

Het werd warm en heerlijk bezorgd op de afgesproken tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joke van de Weijer- Wingelaar
28 November 2021

Complimenten Eelco. De verkeerde tijd, ( die vermoedelijk bij mij lag ) en dan word het prima opgelost. Dank je wel. Succes en sterkte de aankomende drie weken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ton van der Biezen
27 November 2021
Xxx
24 November 2021
Wilco
24 November 2021
R.E.Kroon
22 November 2021

Alles prima, alleen besteld medium friet ontvangen smal

Sandrina Meier
22 November 2021

Bestelling op tijd klaar en de spareribs waren heerlijk đŸ€€. Voor herhaling vatbaar.

M Nauta
21 November 2021
Jan Willem Schermerhorn
18 November 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten . Warm , smaakvol , goeie verpakking en bezorging keurig op tijd

Marianne Lems
18 November 2021

Keurig op tijd, goed verpakt en lekker gegeten

Koster Di Giacomo
17 November 2021

We hebben heerlijk geluncht op ons kantoor. Lekker knapperige broodjes, goed belegd en voor een fijne prijs. Top!

Nicole Hartung
11 November 2021

De spareribs waren top. Ik vond het jammer dat de ossenhaas doorbakken was. Dit is echt nog nooit gebeurd. Echt zonde.

Rob van Veen
8 November 2021

De bestelling zag er prima verzorgd uit en de kwaliteit van het eten vond iedereen goed. Een aanrader. Een verbeterpunt lijkt mij dat de bestelling alleen voor dezelfde dag gemaakt kan worden. Ik wilde namelijk al een dag eerder bestellen, maar dat gaat niet. Wat mij persoonlijk mateloos irriteert is dat er transactiekosten berekend worden en dat bij een bestelling die ruim boven de €100 was. Het moet toch mogelijk zijn dat er transactiekosten tot een bepaald bedrag berekend worden.

Fam van Dijk
4 November 2021

Zijn altijd meer dan tevreden, deze keer was de saté amper warm en friet was verre van krokant en lauw!!

Paul
2 November 2021

Heerlijke broodjes en keurig op tijd klaargezet voor ophalen.

HT
26 Oktober 2021

Zoals altijd van goede kwaliteit en snel bezorgd.

Joëlle
22 Oktober 2021

Super lieve medewerkers! Altijd vriendelijk en bezorgen op de aangegeven tijd!

Jeanne
21 Oktober 2021

Het was weer genieten , elke week weer !!

Floris
20 Oktober 2021